FőoldalRendszerintegrátorÚj címkenyomtató sorozat a Citizentől
2011. március 10., csütörtök ::

Új címkenyomtató sorozat a Citizentől

Precíz feladatokra és erőteljes igénybevételre tervezték a Citizen Systems legújabb asztali címkenyomtató szériáját, amelyet a vállalat főleg egészségügyi, gyógyszerészeti, logisztikai cégeknek illetve gyártó és összeszerelő üzemeknek fejlesztett ki. A kimondottan felhasználóbarát berendezések legnagyobb előnye, hogy fém alkatrészeiknek köszönhetően rendkívül ellenállóak, illetve hogy automatikusan felismerik a Zebra és a Datamax szoftverkörnyezetet, így könnyedén beilleszthetők a vállalatok már kialakított rendszereibe

A hazánkban elsősorban vonalkódnyomtatóiról ismert Citizen Systems bemutatta ipari asztali nyomtatóinak legújabb sorozatát. A CL-S521, CL-S621 és a 300 dpi-s CL-S631 készülékek tervezésénél ellenálló kialakításra, könnyű kezelhetőségre és széleskörű kompatibilitásra törekedtek. A berendezések úgynevezett Cross-Emulation funkciója automatikusan felismeri a felhasználói környezetet, így az sem okoz gondot, ha a készüléket más hálózathoz vagy alkalmazáshoz csatlakoztatjuk, például Zebráról Datamax szoftverkörnyezetre váltunk vagy fordítva. Az eszközöket továbbá licencdíj-mentes BASIC parancsértelmezővel is felszerelték, így közvetlenül, PC-csatlakozás nélkül is programozhatók. 16 MiB-os RAM és 4 MiB Flash memória áll rendelkezésre a képek, logók, betűtípusok és BASIC programok tárolására. A távoli hozzáférést párhuzamos, Ethernet és WLAN csatlakozási lehetőségek biztosítják.

Mindhárom most bemutatott berendezést a Citizentől már megszokott függőlegesen nyíló burkolattal látták el, így a médiacserénél illetve utántöltésnél kevesebb helyre van szükség, mint azoknál a készülékeknél, ahol a fedlap oldalra nyílik. A Citizen fejlesztéseinek eredményeként a médiabetöltés rendkívül könnyű és gyors, a papír feszességéről, valamint a média elakadásának kiküszöböléséről pedig külön technológia, az ún. Hi-Lift mechanizmus gondoskodik.

A direkt-termál technológiás CL-S521 nyomtatási sebessége 6 inch/másodperc, a CL-S621 termál transzfer nyomtató pedig 360 méteres ipari szabványú szalagot használ, így nem szükséges hozzá külön médiát beszerezni vagy készleten tartani.

A Citizen Systems Europe honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény