FőoldalRendszerintegrátorA Kingston új HyperX T1 Black háromcsatornás memóriakészletekkel bővít
2011. március 03., csütörtök ::

A Kingston új HyperX T1 Black háromcsatornás memóriakészletekkel bővít

A Kingston Technology bejelentette a HyperX T1 Black DDR3 háromcsatornás memóriakészletek megjelenését. Az új memóriakészletek megfelelnek az új Intel Core i7-990X lapkakészlet és X58-alapú alaplapok teljesítmény-követelményeinek. A memóriák három- illetve hatmodulos kitekben érhetők el, akár 24 GiB kapacitású változatban is

"Az új HyperX T1 Black háromcsatornás kitek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy számítógépük összeállításakor a teljesítményt stílussal kombinálhassák" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. - "E nagy kapacitású kitek a piacon elérhető X58 termékekhez is ideálisak, különösen a játékosokat célzó új GIGABYTE G1-Killer alaplapokhoz" - folytatta Kaszál Norbert.

"Kiváló lehetőséget láttunk abban, hogy a Kingston új HyperX T1 Black memóriája és a GIGABYTE G1-Killer, elsősorban a játékosok számára kifejlesztett alaplapja közel egy időben került bejelentésre. A két termék színsémája és célközönsége rendkívül hasonló, ezért izgatottan várjuk, hogy a játékosok a GIGABYTE G1-Killer alaplapot az új Black T1 memóriával egészítsék ki" - nyilatkozta Tim Handley, a GIGABYTE alaplap-marketingért felelős részlegének igazgatóhelyettese.

A Kingston HyperX T1 Black 1600 MHz DDR3 háromcsatornás moduljai háromféle készletben, 6, 12 és 24 GiB kapacitású konfigurációban kaphatók.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény