FőoldalRendszerintegrátorÚj, teljeskörűen felügyelt, biztonságos USB kínálat a Kingston Digital-tól
2011. február 17., csütörtök ::

Új, teljeskörűen felügyelt, biztonságos USB kínálat a Kingston Digital-tól

A Kingston Digital Europe Ltd. bemutatta a legújabb hordozható adatbiztonsági megoldásait, a DataTraveler 4000 (DT4000) és a DataTraveler Vault - Privacy Managed (DTVPM) termékeket. A Kingston Technology az új termékeket az iparág egyedülállóan biztonságos és költséghatékony USB-termékcsaládjának részeként kínálja általános üzleti felhasználásra a rugalmas, felügyelt vállalati megoldásokban, illetve a legbiztonságosabb és legszigorúbb kormányzati szabványoknak megfelelő platformokban történő alkalmazásra

Miközben számos szervezet adatkezelése az USB-eszközök hordozhatóságára és egyszerű használatára épül, a cserélhető adathordozók 2010-ben számos esetben - például a Wikileaks és a Stuxnet ügyeiben - kedvezőtlen reflektorfénybe kerültek. Jelenleg a vállalatok számára elérhető USB alapú lehetőségek korlátozottan képesek a rugalmasság és a szigorú biztonság szempontjainak egyidejű kielégítésére. A meglévő megoldások kínálata a legmagasabb kormányzati biztonsági tanúsítványok betartására épült drága és rugalmatlan platformoktól az egyszerűbb biztonsági megoldásokig tart, amelyek keveset nyújtanak az egyedi eszközkezelés területén. Az általános célú végpontbiztonsági szoftverek pedig csak laza felügyeletet biztosítanak hozzájuk.

A Kingston DataTraveler 4000 A Kingston DataTraveler 4000
Megfelelő használat esetén ugyanakkor az USB kockázatait jellemző hordozhatóság és egyszerűség a legnagyobb előnyt is jelentheti, és akár stratégiai biztonsági eszközzé is teheti az ilyen készülékeket. A Kingston új kínálata a területen már bizonyított, kormányzatok által tesztelt és nemzetközileg alkalmazott platformokra épít, amelyek az iparág legjobb garancia-, szerviz- és támogatási szolgáltatásait élvezik.

A meghajtók főbb jellemzői:

  • DT4000: katonai szintű titkosítást biztosít olyan - például pénzügyi vagy egészségügyi - vállalatoknak, amelyek a bizalmas információk magas szintű védelmét igénylik. A DT4000 elnyerte a FIPS 140-2 2-es szintű minősítést, amely érvényes az egész kriptográfiai modulra, nem csak a biztonsági processzorra, mint az egyéb megoldásoknál. A DT4000 az év folyamán megvásárolható lesz központilag felügyelt meghajtóként is.
  • DTVPM: a vállalati ügyfelek számára központi felügyeletet biztosít az összes USB-eszközön végzett tevékenység felett. A BlockMaster, a piac legszélesebb és legkiforrottabb felügyeleti kínálatával rendelkező vállalat, világszínvonalú SafeConsole kiszolgálószoftverére épülve a DTVPM megoldás fejlett szolgáltatásokat kínál. Az elérhető szolgáltatások közé tartozik egyebek mellett a jelszókezelés, eszközállapot-felügyelet, fájlkövetési napló és a fájlkorlátozási lehetőségek, amelyekkel szabályozható, hogy milyen fájltípusok menthetők a meghajtóra.

"A BlockMaster és a Kingston Technology közös célja, hogy a felügyelt, biztonságos USB-meghajtókat minden ügyfél számára könnyen elérhetővé tegye. Az USB-meghajtók használatának felügyelete pénzügyi, jogi és valódi gyakorlati hasznot jelent, ami további motivációt adhat a mielőbbi bevezetésükre" - mondta Anders Kjellander, a BlockMaster biztonsági vezérigazgató-helyettese.

"A BlockMaster vezető szoftverbiztonsági vállalattal kiépített kapcsolatunk olyan központilag felügyelt háttérmegoldást biztosít globális ügyfélkörünknek, amely a hordozható adatok védelmére is megnyugtató megoldást biztosít" - nyilatkozta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A hamarosan megjelenő, biztonságos Kingston USB Flash-meghajtók közé tartozik a DataTraveler 4000 egy központilag felügyelt változata, amely a FIPS 140-2 2-es szintű biztonságot igénylő vállalatok számára készül.

További termékinformációért látogasson el a http://www.kingston.com/ukroot/flash/secure.asp webhelyre

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény