FőoldalRendszerintegrátorÚj partnerprogram és termékfejlesztések a Nortontól
2011. február 09., szerda ::

Új partnerprogram és termékfejlesztések a Nortontól

A Norton új partnerprogramjának köszönhetően kiterjesztette szolgáltatásait a mobil, retail és az elektronikai szektorban, ezenkívül új termékfejlesztéseket mutatott be androidos készülékekre

A Symantec Corp. elérhetővé tette a Norton Everywhere legújabb termékfejlesztéseit, valamint bejelentette öt nemzetközi nagyvállalattal kötött partnerprogramját.
A kiterjesztett partnerkapcsolatot a Best Buy Canada Ltd., Carphone Warehouse, Dixons Retail plc, Toshiba America INC. és a Vivo S.A. nagyvállalatok alkotják.
A Norton Everywhere új termékfejlesztéseivel és partnerprogram kezdeményezésével tovább erősítheti a Norton biztonsági szolgáltatásainak jelenlétét mind a táblagépek, mind pedig a mobiltelefonok piacán.
A termékfejlesztés tartalmazza a Norton Mobile Security távoli elérés funkciójának bővítését, melynek során a felhasználók GPS adatok segítségével könnyebben lokalizálhatják androidos mobilkészülékeiket. A fejlesztés részeként továbbá, a felhasználók biztonsággal megszűrhetik a nemkívánatos tartalmakat gyermekeik mobilkészülékein és táblagépein a wifi-n keresztül működő Norton DNS megoldásnak köszönhetően.

"Új partnerkapcsolatainknak és Norton Everywhere fejlesztéseinknek köszönhetően sikerült a PC-k biztonsági piacán kívül új területeket is meghódítanunk. A fogyasztók ma már egyre több platformon és eszközön keresztül használják az internetet, éppen ezért arra törekszünk, hogy a Norton termékekkel széleskörű biztonsági megoldásokat nyújtsunk helytől, eszköztől és digitális környezettől függetlenül." - mondta Harold Teasdale, a Symantec magyarországi képviseletének vezetője.

Norton Everywhere termékfejlesztések

  • Norton DNS 1.5
Februártól a Norton DNS 1.5 egyéni szűrési beállításokat tesz lehetővé felhasználóinak. Biztonsági technológiájának és domain név alapú rendszerének köszönhetően a Norton DNS védelmet nyújt az adathalászat, kémprogramok és vírusok ellen. Ezen kívül az új technológia lehetőséget biztosít a szülőknek, hogy saját internethasználati szabályokat alakítsanak ki gyermekeik védelmére, melyek megszűrik a tiltott oldalakat, a háztartásban használt összes, közös wifi-n keresztül működő eszközön.

  • Norton Mobile Security Android 1.5 operációs rendszerre
A Norton Mobile Security új funkciói - mint például a távoli törlés/jelszóvédelem, vagy hívás/SMS blokkolása és vírusvédelem - lehetővé teszik az androidos felhasználóknak, hogy készülékük elvesztése vagy ellopása esetén egy rövid sms-sel zárolják illetve töröljék készülékük adatait. Több mint 100.000 beta teszt letöltéssel és az Android Marketen szerzett 4 csillaggal a Norton Mobile Security 1.5 mára már 20 nyelven elérhető az androidos készülékeken.

  • Norton Mobile Utilities Beta
Az ingyenesen elérhető Norton Mobile Utilities beta megoldását androidos készülékekre fejlesztették, amely a különböző hívások, adatok és letöltött alkalmazások beállításában segíti a felhasználókat.

  • Norton vitafórum az okostelefonokon
A mai naptól az okostelefonokon is elérthető a Norton vitafóruma, iPhone, Android, RIM, Windows, Palm és Symbian készülékekre fejlesztettek ki. A fórum lehetőséget nyújt a Norton fogyasztóinak, alkalmazottainak és ügyfeleinek, hogy tapasztalatot cseréljenek a Norton termékeiről és szolgáltatásairól. A fórumon átlagosan havonta több mint 2 millió érdeklődő fordul meg, ahol információkat kaphatnak a Norton Mobile Security, Norton DNS és a Norton egyéb temékeinek használatáról és újdonságairól.

Árak és elérhetőségek
A Norton Mobile Security azonnal letölthető az Android Marketről, az Android alkalmazásboltján keresztül, amelyet a letöltés után a felhasználó egy évig használhat.
A Norton DNS továbbra is ingyenesen letölthető a Norton DNS honlapján. A szolgáltatás kompatibilis asztali számítógépekkel, Mac számítógépekkel, táblagépekkel valamint Android, iPhone és Windows okostelefonokkal is.
Az új Norton Mobile Utilities beta alkalmazása elérhető Android 2.0 vagy későbbi operációs rendszereken. A szolgáltatás ingyenesen letölthető az Android Marketről.

Új, kiterjesztett partnerkapcsolatok

  • Best Buy Canada Ltd. - Kanada legdinamikusabban növekvő beszállítója a személyi számítógépek és szórakoztató szoftverek piacán. Termékei mellett a közeljövőben Norton Mobile Security megoldásokat is kínál webáruházaiban, üzleteiben valamint Geek Squad szolgáltatásain keresztül.
  • Carphone Warehouse - 1700 üzlettel Európa legnagyobb mobiltelefon beszállítója. A partnerség részeként Norton Mobil Security megoldással értékesíti a termékpalettáján megtalálható androidos telefonokat és táblagépeket.
  • Dixons Retail - 1200 üzlettel és webáruházaival Európa egyik legnagyobb elektronikai beszállítója. 28 országban tervezi a Norton Mobile Security forgalmazását androidos telefonokra és táblagépekre egyaránt.
  • Toshiba America Inc. - A világ egyik legnagyobb elektronikai fogyasztási cikkeket gyártó cége. A Norton Mobile Security installálását tervezi androidos táblagépekre Észak-Amerikában.
  • Vivo S.A. - Brazília legnagyobb mobilszolgáltatója 50 millió felhasználóval rendelkezik. Jelenleg is értékesíti a mobileszközökre kifejlesztett Norton megoldásokat.

A Symantec Norton termékei
A Symantec Norton termékei antivírusok, adathalászat és kémszoftver elleni védelemmel, a rendszer erőforrásait alig terhelve védik a felhasználókat a hagyományos veszélyek, valamint botok, a felhasználó tudta nélkül zajló letöltések és a személyazonosság lopása ellen. A családok netes biztonságának megbízható forrását jelentő cég PC segítséget és biztonsági mentést is kínál.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény