FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip MPLAB PICkit 4 in-circuit hibakeresőt!
2018. június 28., csütörtök ::

Nyerje meg a Microchip MPLAB PICkit 4 in-circuit hibakeresőt!

A Microchip és az ELEKTRONET közös játékában most megnyerheti a Microchip MPLAB PICkit 4 in-circuit hibakeresőt, melynek használatával a PIC és dsPIC flash mikrokontrollerekre épített beágyazott rendszerek gyorsan és könnyen programozhatók ill. hibamentesíthetők az MPLAB X integrált fejlesztőkörnyezet által biztosított, korszerű grafikus felhasználói felületen

Az MPLAB PICkit 4 a nagyteljesítményű, 32-bites, 300 MHz órajelfrekvenciájú SAME70 MCU-val a fedélzetén gyorsabb programozást végez, mint a PICkit előző generációja, és gyárilag a PIC és dsPIC mikrokontrollerek támogatásával érkezik. A szélesebb targetfeszültség-tartomány mellett a PICkit 4 olyan haladó fejlesztéseket is támogat, mint a 4-vezetékes JTAG és Serial Wire Debug interfészek (Data Gateway streameléssel), míg a demókártyákkal, headermodulokkal és targetrendszerekkel visszafelé kompatibilis a 2-vezetékes JTAG és ICSP interfészek jóvoltából.

A PICkit 4 legfontosabb újításai a szilíciumszintű órajelszinkronizálás a fizikai lehetőségekhez képest leggyorsabb programozáshoz, az akár 50 mA mértékű tápellátás a target felé, minimális <100 a="" ramfelv="" tel="" target="" fel="" l="" valamint="" opcion="" lis="" nt="" pl="" s="" p="">

Az MPLAB PICkit 4 a fejlesztőmérnök munkaállomásához a jól ismert, nagysebességű USB2.0 interfészen keresztül csatlakozik, a targethez pedig egy 8-tűs SIL (Single In-Line) csatlakozó valósítja meg a kapcsolatot. Az in-circuit hibakeresést és az ICSP™ (In-Circuit Serial Programming) interfészt két eszköz I/O és egy reset csatlakozó hozza létre.

Jelenleg az MPLAB PICkit 4 In-Circuit Debugger/Programmer számos, de nem valamennyi PIC és dsPIC sorozatú mikrokontrollert ill. digitalis jelvezérlőt támogat, azonban a gyártó Microchip folyamatosan fejleszti az eszköztámogatási lista bővítésével.

Ha szeretné megnyerni a Microchip MPLAB PICkit 4 in-circuit hibakeresőt, látogasson el a

http://page.microchip.com/ElektroNet-PICKit4.html

weboldalra, és töltse ki az online űrlapot adataival!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény