FőoldalKonstruktőrIntegrált időzítési vezérlős e-papír kijelzők
2016. augusztus 23., kedd ::

Integrált időzítési vezérlős e-papír kijelzők

A Pervasive Displays új elektronikus papír (e-papír) kijelzőket jelentett be belső időzítő vezérlőkkel (iTC) ellátva. Ezzel a megoldással sikerült kiküszöbölni a külső mikrokontrollerektől való függést időzítésvezérlés tekintetében, amely jelentősen egyszerűsíti a kijelzőkkel végzett fejlesztőmunkát, mivel a kijelző meghajtásához szükséges hullámformák magából a kijelző chip-on-glass meghajtóáramköréből származnak

A külső alkatrészek száma minimális, amely az egyszerűség mellett költségcsökkentést is jelent, a kijelző egyszer programozható memóriája (OTP) kiváló optikai teljesítményt és megbízhatóságot garantál.

Az új e-papír kijelzők a standard 2,15, 2,87 és 4,2 hüvelyk képátlójú változatokban érhetők el, amelyek az ideális méreteket képviselik az elektronikus polckijelzős és egyéb kereskedelmi és ipari alkalmazások esetében. A cég kínálata azonban nem merül ki ennyiben, igény esetén egyedi méretű, hullámformású és összeköttetési lehetőségeket kínáló változatok is elérhetők. Az új család valamennyi darabja támogatja a gyártó Pervasive Displays szabadalmaztatott paneltörés-érzékelési technológiáját, amely riasztási jelet küld abban az esetben, ha a kijelző sérülést szenved, és információvesztés esete forog fenn.

Az e-papír kijelzők egyik leglényegesebb előnye a minimális energiaszükséglet. Energiafogyasztás csupán a kijelzett információ megváltoztatásakor lép fel, magának a megjelenítésnek nincs energiaigénye. Ez rendkívül hosszú telepélettartamot jelent, még egy apró méretű, gombelemről történő táplálás esetében is.

A Pervasive Displays honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény