FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip bővített mTouch kapacitív érintésvezérelt alkalmazásfejlesztő platformját!
2016. május 19., csütörtök ::

Nyerje meg a Microchip bővített mTouch kapacitív érintésvezérelt alkalmazásfejlesztő platformját!

Az ELEKTRONET és a Microchip közös játéka jóvoltából most lehetősége van nyerni egy Microchip enhanced mTouch™ Capacitive Touch Evaluation Kit fejlesztőplatformot. Az enhanced mTouch™ Capacitive Touch Evaluation Kit fejlesztőplatform (Microchip hivatalos cikkszám: DM183026-2) egy egyszerű platform, amelyet olyan különféle, kapacitív érintésérzékeny technológiára alapuló alkalmazások fejlesztéséhez kínál a Microchip, amelyek alapját a PIC16F, PIC24F, PIC18F és PIC32 sorozatú mikrovezérlők szolgáltatják

A fejlesztőplatform részeként nyújtott diagnosztikai eszköz lehetővé teszi az alkalmazás szempontjából kritikus információk valósidejű, érintésvezérlést kezelő szenzor viselkedéséhez kapcsolható elemzését.

Az enhanced mTouch™ Capacitive Touch Evaluation Kit fejlesztőplatform új fejlesztésű fejlesztőkártyát tartalmaz a PIC32 mikrovezérlő alapján. A fejlesztőkártya tartalmazza a kapacitív érintőgombokat és csúszkákat is, amelyek hatékony eszközöket biztosítanak a fejlesztők számára a Windows-alapú mTouch diagnosztikai szoftverrel együtt a fejlesztések tesztelésére. A szoftver egy elegáns, könnyen használható grafikus felhasználói interfészként jelenik meg a fejlesztők előtt, és benne foglaltatik az ingyenes MPLAB® integrált fejlesztői környezetben. További szoftverkönyvtárak, forráskódok és egyéb fejlesztéstámogató eszközök szintén érkeznek az enhanced mTouch™ Capacitive Touch Evaluation Kit fejlesztőplatform-csomagjában, és elősegítik a még gyorsabb és költséghatékonyabb fejlesztést.

A bővített fejlesztőplatform immár négy alaplapot is tartalmaz a PIC16F1937, PIC18F46J50, PIC24FJ64GB106 illetve PIC32MX795F512H mikrovezérlőkkel. Ezekhez járulnak hozzá a szenzorokat tartalmazó társkártyák, amelyek között 2- és 4-csatornás csúszkás szenzorkártyákat, illetve 8- és 12-gombos szenzorkártyákat is megkap a felhasználó. A fejlesztőkészlet ezeken felül tartalmazza a PICkit Serial Analyzer kommunikációs eszközt és a használatához szükséges USB-kábelt is.

Ha szeretné megnyerni a Microchip enhanced mTouch™ Capacitive Touch Evaluation Kit fejlesztőplatformot, látogasson el a http://www.microchip-comps.com/mtouch-elektronet weboldalra, és töltse ki adataival az ott található részvételi űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény