FőoldalKonstruktőr13 Mpixel felbontású képérzékelő fogyasztásérzékeny mobileszközökhöz
2015. április 30., csütörtök ::

13 Mpixel felbontású képérzékelő fogyasztásérzékeny mobileszközökhöz

A 1080p FullHD-felbontás mellett akár 120 képkocka/s sebességű képrögzítésre képes, 1/3,07" méretű T4KB3 a Toshiba Electronics legújabb, 13 Mpixel képfelbontású, hátsó megvilágítású CMOS képérzékelője. A 8,5×8,5 mm méretű képszenzor automata fókuszt kínál, míg állandó fókuszú változatánál a helyigény mindössze 6,7×6,7 mm

Az okostelefonok és tábla-PC-k folyamatos méretcsökkenése nyomán folyamatos az igény az egyre kisebb formatényezőjű áramkörökre és alkatrészekre. A Toshiba állítása szerint az összemérhető paraméterű eszközök mellett a T4KB3 élen jár, sőt a korábbi generációs T4K82 képszenzorhoz képest az áttervezett tápellátó rendszer jóvoltából az előd teljesítményfelvételének 53%-ával is megelégszik. 13 Mpixel kimenet esetén a teljesítményfelvétel mindössze 200 mW vagy kevesebb 30 képkocka/s sebesség mellett.

A fényerő a Bright Mode-technológia jóvoltából akár négyszeresre is növelhető. A 1080p FullHD-felbontású videónál akár 120 képkocka/s sebességű rögzítésre is képes szenzormodul rendelkezik 8 Kibit egyszerprogramozható memóriával, továbbá a lencseárnyékolási hibát kompenzáló adattömbökből akár kettő is tárolható külön a beltéri és kültéri felhasználásra.

A Toshiba Electronics honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény