FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip 3D gesztusvezérlési fejlesztőkészletet!
2014. szeptember 09., kedd ::

Nyerje meg a Microchip 3D gesztusvezérlési fejlesztőkészletet!

Az ELEKTRONET és a Microchip közös játékának díjaként most megnyerheti az MGC3130 Hillstar3D gesztusvezérlési fejlesztőkitet (Microchip-cikkszám: DM160218). A készlet kiváló támogatást nyújt a Microchip MGC3130 elektromos teres gesztusvezérlő áramkörrel és elektródáival dolgozó tervezőknek egy rendkívül egyszerűen kezelhető, lépésről lépésre vezető fejlesztési segédlet formájában

Az MGC3130 a világ első egychipes 3D gesztusvezérlési/szabadtéri pozíciókövetési megoldása. Az MGC3130 Hillstar fejlesztőkit egy teljes referenciatervet tartalmaz, fedélzetén az MGC3130 modullal és egy 4 rétegű, 95×60 mm-es érzékelőterülettel rendelkező referenciaelektródával. A készlet ezenfelül magában foglal további elektróda-referenciaterveket, az Aurea grafikus felhasználói szoftverinterfész egy másolatát, egy I2C → USB bridge modult is, amely elősegíti az MGC3130 betervezését különböző formatényezőjű és egyéb jellemzőkkel rendelkező rendszerekbe.

A szabadalmaztatott és univerzális felhasználási modelleket támogató GestIC® technológiát alkalmazza az MGC3130, így megfelel számítástechnikai (laptopok, beviteli perifériák stb.), világítástechnikai (pl. villanykapcsolók, vezérlések stb.), szórakoztatóelektronikai (pl. audiodokkolók, nyomtatók stb.), és gépjárműipari (pl. beltérvilágítás stb.) termékekhez.

Az MGC3130 Hillstar fejlesztőkit segítségével az emberi kéz térbeli pozícióját érzékelő és kezelő, valamint az ez alapján gesztusvezérlést megvalósító alrendszer gyakorlatilag bármely szóba jöhető elektronikai termékbe integrálható. A moduláris integrációt támogató fejlesztőkészlet ezúttal is tartalmaz minden szükséges dokumentációt, referenciaterveket, hardveres és szoftveres kellékeket.

Ha szeretné megnyerni az MGC3130 Hillstar 3D gesztusvezérlési fejlesztőkészletet, látogasson el a www.microchip-comps.com/elektronet-hillstar weboldalra, és kövesse az instrukciókat!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény