FőoldalKonstruktőrSzimultán kimenetű, dupla kameramodul mobileszközökhöz
2014. január 28., kedd ::

Szimultán kimenetű, dupla kameramodul mobileszközökhöz

A Toshiba Electronics Europe (TEE) bemutatta és egyben megkezdte okostelefonokba, táblagépekbe és egyéb mobileszközökbe tervezett dupla kameramoduljainak mintaszállítását. A TCM9518MD az iparág első dupla kameramodulja, amely két 1/4"-os optikai formátumú, 5 Mpixel felbontású CMOS kameramodult tartalmaz, amelyek szimultán képesek a rögzített képek és mélységi adatok leadására

A TCM9518MD dedikált képfeldolgozó integrált áramköre méri és hozzáfűzi a képen lévő objektumok mélységi adatait. A felhasználói alkalmazások támogatása esetén ez olyan újszerű fényképezési funkciók előtt nyitja meg a teret, mint fókuszálás és defókuszálás, vagy bizonyos fényképobjektumok kiemelése és kitörlése. A dupla kameramodul támogat egy digitális fókusz funkciót is, amely lehetővé teszi fókuszpont külső mechanizmus (lencsemozgatás) nélküli beállítását is. A képfeldolgozó IC a két 5 Mpixeles modul képének felskálázásával akár 13 Mpixeles képek létrehozására is alkalmas.

A modul CMOS érzékelőinek pixelmérete 1,4 µm, a modul méretei pedig mindössze 18×12×4,65 mm. A modul vastagsága a hagyományos 13 Mpixeles kameramodulkhoz képest is kisebb.

A Toshiba Electronics Europe honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény