FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip androidos tartozékfejlesztő kitjét!
2013. október 08., kedd ::

Nyerje meg a Microchip androidos tartozékfejlesztő kitjét!

Az ELEKTRONET jóvoltából most megnyerheti a sorsolásra felkínált Microchip Accessory Development Starter Kit for Android™ terméket, amely a Google által kifejlesztett Android-rendszert futtató termékek tartozékainak fejlesztését támogatja

A Microchip PIC24F-en alapuló Accessory Development Start Kit for Android™ egy önmagában álló fejlesztőkártya, amellyel elektronikus tartozékok könnyedén fejleszthetők ki Androidot futtató okostelefonok vagy táblagépek számára.
Az Android 2.3.4 és 3.1, illetve későbbi verziói tartalmaznak egy olyan új keretrendszert, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazások közvetlenül kommunikáljanak a hardverhez USB-n keresztül csatlakozó tartozékokkal. A kit tartalmaz egy fejlesztőkártyát és hozzá való szoftverkönyvtárat, amely ingyenesen letölthető a http://www.microchip.com/get/522D webhelyről, és könnyű és gyors tartozékfejlesztést tesz lehetővé a Microchip kiterjedt 16 és 32 bites PIC® mikrokontrollereivel.
Az Accessory Development Starter Kit for Android™ fejlesztőkészlet öt legfőbb eleme a 16 bites, PIC24F-alapú fejlesztőkártya, a PICkit3 in-circuit debuggeregység (PG164130), az RJ-11 → ICSP adapter (AC164110), a 9 V-os tápegység (AC002014), valamint a royalty-mentes, teljesen ingyenes szoftverkönyvtár.

Ha szeretné megnyerni a Microchip Accessory Development Starter Kit for Android™ fejlesztőkitet, látogasson el a www.microchip-comps.com/en13-android webhelyre, és kövesse az utasításokat!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény