FőoldalKonstruktőrA TME az SAP programot működtető cégek élmezőnyében
2013. július 23., kedd ::

A TME az SAP programot működtető cégek élmezőnyében

Az SAP ERP rendszer bevezetésére 2011. január 1-én került sor a TME-nél. Ettől az időponttól kezdve a TME ezt sikeresen alkalmazza és sorra vezeti be az SAP további komponenseit. Az utóbbi időszakban a rendszer átfogó racionalizálását hajtották végre

Az SAP ERP rendszer bevezetésére 2011. január 1-én került sor a TME-nél. Ettől az időponttól kezdve a TME ezt sikeresen alkalmazza, és sorra vezeti be az SAP további komponenseit, úm.: SAP BW, SAP Portal, SAP CRM. Az utóbbi időszakban a tovább racionalizáltuk a rendszert, így az SAP BW modult az SAP HANA komponenssel, az SAP ERP modult pedig az EHP6-tal kiegészítve fejlesztettük tovább.

Lengyelországon belül a TME egyedüli képviselője, és Európán belül pedig egyike azon kisszámú cégeknek, melyek az SAP HANA-t adatbázis-motorként alkalmazzák az SAP BW modulhoz. Az SAP In-Memory Appliance (SAP HANA) szoftver egy rugalmas, többfunkciós, adatforrás-független, memória alapú eszköz, mellyel hatalmas mennyiségű tranzakciós adat dolgozható fel a szerver főmemóriájában. Ez biztosítja, hogy akár a legösszetettebb analízisek eredményei is azonnal rendelkezésre állhatnak. Tekintettel arra, hogy az in-memory technológia közvetlenül éri el memóriában tárolt adatokat, a lekérdezési eredmények sokkal gyorsabban elkészülnek, minta a hagyományos, tömeges adattárak esetén.

SAP EHP6 SAP (Sap Enhancement Package 6) csomaggal alig néhány cég dicsekedhet Lengyelországban. Az SAP EHP6 az SAP rendszer által kínált üzleti funkciók és lehetőségek legújabb aktualizálása, melyet tetszőleges időpontban lehet aktiválni. Az SAP EHP6 által kínált új lehetőségek alkalmazása nagyságrendileg az alap SAP verzió bevezetéséhez mérhető, mivel minden folyamatot újból kellett tesztelni. Ennek a munkának a döntő többségét a TME saját alkalmazottai végezték el, külső tanácsadók kisebb közreműködésével.

Az SAP új funkcióinak bevezetésével elért eredményeket Zbigniew Kuczyński TME elnök úr ismertette az SAP Forum Polska konferencián. A konferenciát Sopot-ban tartották, május 22-24 között. A résztvevők számos előadáson és műhelymunkán szerezhettek ismereteket arról, hogy hogyan támogatják a legújabb technológiák az szervezeti innováció fejlesztését. Az SAP-t naponta alkalmazó cégek és szervezetek megosztották egymással tapasztalataikat és beszámolták arról, hogy milyen üzleti előnyeik származnak a rendszer használatából. A Zbigniew Kuczyński úr által készített prezentáció iránt nagy érdeklődés mutatkozott a Fórum résztvevői részéről.

A TME honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény