FőoldalKonstruktőrFűszerezze grafikával!
2013. április 12., péntek ::

Fűszerezze grafikával!

Az olyan alkalmazásokhoz, ahol nemcsak karakteres, hanem grafikus kimenetre is szükség van, kiváló és költséghatékony választást képviselnek a Bolymin BG sorozat jól bevált kijelzői

A Bolymin cég BG sorozata a kiváló ár/érték arányú univerzális kijelzők csoportjába tartozik. Minden típus valamelyik szabványos LCD vezérlővel van szerelve, ezért vezérlésük elég egyszerű.

A grafikus kijelzők természetükből adódóan alkalmasak bármilyen karakter és szimbólum megjelenítésére. A BG sorozat főleg olyan alkalmazásokhoz megfelelő, ahol a kijelzőt a mért paraméterek különböző értékeinek piktogramokkal és más grafikai szimbólumokkal együtt történő megjelenítésére használják. Mivel ezekben a kijelzőkben nincs nagyteljesítményű grafikus processzor, a fogyasztásuk alacsony, amihez a beépített (típustól függően fehér vagy színes) LED-es háttérvilágítás is hozzájárul.

Részletes információ az egyes típusok adatlapján található. Bármely Bolymin termékkel kapcsolatos érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális grafikus kijelzők
  2. alacsony fogyasztás
  3. jó olvashatóság még rossz fényviszonyok között is
  4. LED háttérvilágítás
  5. szabványos LCD meghajtók
  6. raktárkészletünkből azonnal kapható

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény