FőoldalKonstruktőr300 000 letöltés felett a disztribútor 3D CAD modell programja
2013. február 14., csütörtök ::

300 000 letöltés felett a disztribútor 3D CAD modell programja

A számok azt mutatják, hogy az RS sikeresen támogatja a mérnököket az ingyenes online 3D tervezőeszközökkel

Az RS Components (RS) a világ vezető, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó, elektronikai és karbantartási termékekre szakosodott forgalmazója, valamint az Electrocomponents plc (LSE:ECM) kereskedelmi márkája bejelentette, hogy az RS weboldaláról több, mint 300 000 3D-s CAD modellt töltöttek le eddig. Ezt a mérföldkőnek számító eredményt a 3D CAD program elindítása után két évvel sikerült elérni. A tervezők világszerte hozzáférhetnek az ingyenesen letölthető 3D modellekhez az RS weboldalán keresztül.

Az RS 3D katalógusában 40 vezető gyártó most már több mint 3000 modellje érhető el és az új elemek száma rohamosan emelkedik. A modellek a leggyakoribb 3D CAD formátumokban tölthetők le a 3D CAD microsite-on keresztül vagy az RS online tervezői közösségének, a DesignSpark ModelSource könyvtárán keresztül.

“Rohamosan növekszik az az ütem, amellyel a tervezők a 3D modelljeinket töltik le, és az elmúlt tizenkét hónapban a letöltés száma megduplázódott az előző évhez képest. Így tudtuk ezt a kiemelkedő számot elérni.” – mondta Mark Cundle, az RS Components technikai-marketing vezetője. “Az adatok elemzéséből kiderül, hogy ez a növekedés világszerte megfigyelhető; ékes bizonyítéka annak, hogy a világ tervezői egyre inkább megbíznak az RS forrásaiban a terveik elkészítése során.”

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény