FőoldalKonstruktőrW7200 - TCP/IP és ARM Cortex M3 egy lapkán
2012. november 07., szerda ::

W7200 - TCP/IP és ARM Cortex M3 egy lapkán

Bemutatkozik a WIZnet cég újdonsága, az iMCU W7200, mely a már jól bizonyított W5200 "bedrótozott" TCP/IP megoldás és az ARM Cortex M3 chipjének kombinációja. Az eredmény egy erőteljes chip, mely gyors és stabil TCP/IP kapcsolatot nyújt az ARM processzor minimális terhelése mellett

A WIZnet cég olyan TCP/IP megoldásokra szakosodott, melyek leveszik az adott alkalmazás processzoráról a terheket. A nagy számításigényű alkalmazásoknál kézenfekvő, hogy a processzor számítási teljesítménye maximálisan rendelkezésre álljon, és ne foglalják le olyan feladatok, melyeket kiegészítő áramkörökkel is el lehet látni. De hogyan lehet ezt elérni minimális fejlesztési erőfeszítéssel és akár NYÁK terület megtakarításával? A megoldás az iMCU-chip. Az iMCU (Internet MCU) sorozat gyors Internetet nyújt "on-the-fly" architektúra és gyors algoritmusok segítségével. A W7200 minden gyakori protokollt támogat, mint pl. TCP, UDP, ICMP, IPv4 ARP, IGMP, PPPoE, ethernet valamint még az ADSL csatlakozást is.


Az iMCU 7200 működési elve jól látható a blokkvázlaton. A chip és a hozzá tartozó iMCU7200EVB fejlesztő kártyaa S.O.S. electronic raktárkészletéről elérhető.

Előnyök/Jellemzők:

  1. ARM Cortex M3 (ST), integrált TCP/IP chippel
  2. TCP, UDP, ICMP, IPv4 ARP, IGMP, PPPoE, ethernet
  3. ADSL kapcsolat PPPoE protokollal
  4. 8 független, párhuzamosan futó socket
  5. 32 kibit hálózati adat puffer
  6. power down és WOL (Wake On LAN)

Részletes információ a W7200_Datasheet és a W7200_EVB dokumentumban található.
Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A S.O.S. electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény