FőoldalKonstruktőrAtmel alkatrészek az Ön számára
2012. július 24., kedd ::

Atmel alkatrészek az Ön számára

Az Atmel Semiconductors nagy népszerűségnek örvend világszerte. AVR, ATmega, ARM, ATtiny, 89C2051, 89S... ezek a nevek talán minden mikrovezérlős alkalmazásfejlesztő számára ismerősen hangzanak. Az Atmel termékek népszerűsége többek közt annak is köszönhető, hogy széles kínálatukban az alkalmazások széles skálájához található mikrovezérlő - az egyszerűektől a viszonylag kifinomult, nagyteljesítményű alkalmazásokig

Az alapvető raktári típusokon kívül sok más típus is megtalálható a SOS electronic webshopjában, melyből általában pár napos határidővel tudnak kiszolgálni. Aki valaha is megpróbált már használni bármilyen - akár egy egyszerű és olcsó mikrovezérlőt, az tudja, hogy ez milyen hihetetlen funkcionalitással és rugalmassággal képes felruházni a céleszközt, többnyire úgy, hogy az diszkrét alkatrészekből nem vagy nagyon gazdaságtalanul kivitelezhető. Ezen felül az Atmel óriási terméktámogatást is nyújt alkalmazási útmutatók, fejlesztő szoftver és hardver és az Atmel honlapról ingyenesen letölthető forráskód minták formájában.
További információért az Atmel alkatrészekről írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A SOS electronic kapcsolódó oldala

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény