FőoldalKonstruktőrQuectel M95 - SMS, hang- és adatátvitel, egyszerű használat
2012. május 22., kedd ::

Quectel M95 - SMS, hang- és adatátvitel, egyszerű használat

A Quectel piacra dobott egy újabb 4-sávos GSM/GPRS modult, az M95-öt. A könnyen forrasztható LLC tokozásban lévő M95 megbízható megoldást nyújt nagyon kompakt méretben

Egy modern GSM/GPRS modultól elvárható funkciókon túl az M95 nagy teljesítményt nyújt nagyon alacsony fogyasztás mellett. Beépített AB osztályú hangerősítő tovább egyszerűsíti a céleszközök felépítését. A modul széles hőmérsékleti tartományban, -40 - +85 °C között képes a megbízható a működésre. A beépített hathatós internet protokolloknak köszönhetően beágyazott modulként számos, gépek közti (M2M) kommunikációs alkalmazásban jelent teljes körű megoldást. Rendkívül versenyképes ára további előnyt jelent. A fejlesztés támogatására az M95 modul az M95TE-A, adapterkártyán is kapható, mely az M10EVB-KIT fejlesztőkészletbe illeszthető. Az M95 irányára 11-15 €. Kérésére az Ön projektjéhez pontos árajánlatot adunk.

Előnyök/Jellemzők:

  1. nagy teljesítményű 4-sávos GSM/GPRS modul
  2. hatékony internet protokollok, többszörös socket és IP cím támogatás
  3. széles működési hőmérséklet tartomány, -40 - +85 °C-ig
  4. alacsony fogyasztás (0,9 mA @ DRX=5)
  5. beépített AB osztályú hangerősítő
  6. könnyen forrasztható LLC tokozás
  7. mérete mindössze 19,9×23,6×2,65 mm

Részletes információt az M95 adatlapján, az M95 Hardver tervezési segédletben és az M95 AT parancsgyűjteményben találhat. Az M95 modul önállóan és adapterkártyán is kapható raktárkészletről.

Érdeklődését az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.

A SOS electronics kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény