FőoldalKonstruktőrLED PLCC tokozásban, nem csak kijelzők háttérvilágításához
2012. április 10., kedd ::

LED PLCC tokozásban, nem csak kijelzők háttérvilágításához

A Kingbright KA-3529 sorozat LED-jeinek magas fényereje és alacsony magassága lehetővé teszi használatukat kijelzők háttérvilágításában, de különféle jelzőpanelek gyártásához is alkalmasak

Kijelzők vagy a különféle panelek háttérvilágítására az utóbbi időben gyakran használnak fehér LED-eket. De léteznek okok, melyek miatt inkább színes háttérvilágítást használata indokolt. Számos berendezésben a színes háttérvilágítással javul a kontrasztarány, ezzel együtt a kijelző olvashatósága az adott környezetben, vagy csak egyszerűen esztétikusabb.

Előnyök/tulajdonságok:

  1. Magas fényerő: 4,2 - 22 lm/ 150 mA, típustól függően
  2. Kisméretű PLCC2 tokozás csupán 1,3 mm-es magassággal
  3. Alacsony fogyasztás
  4. Széles kisugárzási szög - 120°

A magas fényerőnek, az akár 150 mA maximális áramnak és a kis méreteknek köszönhetően erre a célra a Kingbright KA-3529 LED-ek tökéletesen alkalmasak. PLCC2 SMD tokozásban csupán 1,3 mm magasságukkal minimális helyen elférnek. Kaphatóak kék, zöld, narancs és piros színű változatokban is. Minden típus elérhető raktárunkról.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény