FőoldalKonstruktőrMico67 – Munkaáramkörök helyszíni szabályozása
2024. április 01., hétfő ::

Mico67 – Munkaáramkörök helyszíni szabályozása

Olyan korán, ahogy szükséges, és olyan későn, ahogy lehetséges: intelligens kikapcsolási viselkedés jellemzi a Murrelektronik Mico áramellátó rendszerét. A Mico67 kiegészíti a decentralizált szerelési megoldásokat és áthelyezi a munkaáramkörök szabályozását a kapcsolószekrényből az események helyszínére.

A Mico67 kiegészíti a decentralizált szerelési megoldásokat és áthelyezi a munkaáramkörök szabályozását a kapcsolószekrényből az események helyszínére

A Murrelektronik most két új modult kínál a Mico termékcsaládból az elektronikus túláramvédelemhez. Az IP67 érintésvédelmi osztályba tartozó modulok olyan felhasználási célokra alkalmasak, ahol sok hasonló igényű érzékelő és beavatkozó védelmét kell ellátni. M12-L csatlakozódugóval történő betáplálással a modulok akár 16 A-es ellátást is kaphatnak, és változattól függően egymáshoz kapcsolhatók. Mindegyik modul 4 db M12-A kódolású, NEC 2. osztályba sorolt aljzattal van felszerelve, amelyek a változattól függően 2 A-es vagy 4 A-es biztosítékkal vannak ellátva. Ez teljesen új szerelési koncepciókat tesz lehetővé az áramellátási megoldások kiépítésénél.

Nincs szükség kábelek és csatlakozók helyszíni szerelésére, ezen kívül a modulok hőállóak és különösen helytakarékosak. A LED-ek mutatják az egyes aljzatok üzemállapotát, és villogással figyelmeztetnek, ha a terhelés eléri a 90 százalékot. Túlterhelés vagy rövidzárlat esetén a LED-ek pirosan villognak, és a Mico67 azonnal lekapcsolja az érintett aljzatot. Az egyszerű alaphelyzetbe állítás a bemeneti feszültség leválasztásával lehetséges.

Forrás: Murrelektronik GmbH

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény