FőoldalGyártósorKifolyónyílás nélküli, kiváló szűrőteljesítményű tárolószekrények
2019. augusztus 06., kedd ::

Kifolyónyílás nélküli, kiváló szűrőteljesítményű tárolószekrények

Az Erlab 50 év tapasztalattal rendelkezik a szűrővel ellátott tárolószekrények fejlesztése és gyártása terén, legfőbb kompetenciája a vegyszerek biztonságos, kiváló minőségű szűréssel történő tárolása. Az Erlab Captair Smart-sorozatú, kifolyónyílás nélküli szűréssel működő tárolószekrényei a szekrényen keresztül állandó levegőáramlást biztosítanak, amely a levegőben terjedő, veszélyes anyagokat egyenesen a szűrőbe vezeti és ejti csapdába, a szobába pedig csak tiszta levegőt enged vissza

Az Erlab Captair Smart tárolószekrények főbb jellemzői:

  • egészségre ártalmas, levegőben terjedő anyagok kiszűrése a szekrény kinyitásakor,
  • a laboratórium levegőjének folyamatos tisztán tartása,
  • nincs szükség a szekrény légkondicionálóhoz csatlakoztatására, a vegyszerek ettől független, tetszőleges helyen tárolhatók és a szekrény szabadon elhelyezhető,
  • egyedi kialakítás több, elkülönített belső rekesszel, ha többféle vegyszertípus tárolására van szükség,
  • szétfolyásgátló belső tálcák,
  • átlátszó, jól záró ajtók,
  • háromféle modell: asztali, falra szerelhető, padlóra állítható.

A Smart-technológiát támogató, új generációs szekrények különböző (például fényalapú), innovatív megoldással tudatják minden kétséget kizáróan a megfelelő, üzemszerű működést és biztonságot. A szekrény szűrőinek telítettségét szenzorok ellenőrzik, a távvezérlést és távfelügyeletet pedig okoseszközökre telepíthető alkalmazás támogatja.

A Captair Smart-sorozat egy népszerű darabja a Captair 832 Smart, amely egy 900 mm széles, 500 mm mély és 2050 mm magas szekrény, és természetesen az Erlab exkluzív szűrőtechnológiáját alkalmazza, amely az AFNOR NF X 15 211 szabványban foglaltak szerint kerül hitelesítésre. A valósidejében monitorozó szenzorok folyamatosan figyelik a szűrők telítődését oldószerekkel, savakkal vagy formaldehiddel, a hálózaton a szekrényhez kapcsolódó eszközön pedig a biztonsági figyelmeztetések és állapotjelentés is megjeleníthető.

A Captair 832 Smart valósidejű állapotjelentése fény- és hanglapú is, és kiterjed a ventilátor meghibásodására, a főszűrő telítődésére, illetve a nyitva felejtett ajtóra is. A 832-es modell kétféle konfigurációban, dupla ajtóval és polcokkal, illetve kihúzható ajtókkal és tárolótálcákkal rendelhető, és mindkét kivitelre igaz, hogy a megrendelő könnyen mozgatható szekrényt kap a pénzéért. A Captair 832 Smart költséghatékony is, hiszen – az egyedi szűrőrendszernek hála – nincs szükség kifolyónyílással kapcsolatos tervezésre és kivitelezésre és ennek tetejében a szűrőcsere és az üzemeltetés energiaköltsége is alacsonynak mondható.

Az Erlab honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény