FőoldalGyártósorSzárítószekrények innovatív kialakítással, többféle alkalmazásra
2019. július 16., kedd ::

Szárítószekrények innovatív kialakítással, többféle alkalmazásra

Az IKA Oven 125 szárazkemence-sorozat modelljei nagy teljesítményű szárítószekrények, amelyeket szabályozott hőmérsékleti alkalmazásokra, szárításra, mesterséges öregítésre és fűtési alkalmazásokra fejlesztett ki a gyártó IKA. A mérési eredmények megismételhetőségét a gyors felfűtés és pontos hőmérsékleti szabályozás garantálja ipari laboratóriumi, oktatási, kutatási-fejlesztési, minőségirányítási vagy tudományos környezetben és alkalmazásokban. A kiváló minőségű szigetelésnek köszönhetően a berendezés űrtartalma 125 liter, azzal együtt is, hogy a külső méretek alapján ezt nem feltétlenül gondolhatnánk. A gép egyedi felépítése a szagok kiáramlását is visszafogja, a kedvező üzemeltetési költségek mellett pedig kiváló hőmérsékleti egyenletességet is biztosít

Az Oven 125 szárazlevegős keringetéses vezérléssel akár 300 °C hőmérséklet biztosítására alkalmas. A kiegészítő, hőmérséklet-limitált TWB a legszigorúbb biztonsági követelményeknek (DIN 12880) is megfelel, illetve a hőmérsékletgörbe tesztelés alatt is monitorozható, függetlenül a biztonsági hőmérséklettől, ami azt jelenti, hogy a tesztelés alatt álló anyag mindig biztonságban van.

Az Oven 125 méreteit tekintve bőséges, okosan kialakított hasznos beltere ergonomikus megvilágítással is ellátott, a gép hátoldalánál pedig a mérések hasznos kiegészítőjeként egy praktikus kábelvédő cső is alaptartozékként elhelyezésre került. A gép ajtajának nyitásakor a ventilátor automatikusan lekapcsol, a rozsdamentes acélból készült beltérbe pedig akár hat polc is behelyezhető.

Az Oven 125 szárítószekrények a mérés alatt álló anyagban közvetlen hőmérséklet-szabályozás céljára egy további szenzorinterfésszel is rendelkeznek, az interfészkínálat jegyében pedig a mérési paraméterek közvetlenül egy USB-kulcson tárolhatóak.

Az IKA honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény