FőoldalGyártósorPrecíziós lézeres jelöléstechnikai megoldás
2019. március 21., csütörtök ::

Precíziós lézeres jelöléstechnikai megoldás

Háromféle lézeres jelöléstechnikai újdonságot jelentett be a FOBA Laser Marking + Engraving. A középkategóriás M2000 lézeres jelölőállomás a MarkUS szoftver legújabb, 2.12-es verziójával érkezik, amely már a MOSAIC technológiát is támogatja. A hivatalos bejelentéssel azonos időben a FOBA bemutatta, hogyan lehet az integrált kamera jóvoltából a gyakorlatban a drága mérőbefogók használatát mellőzni amellett, hogy kiváló pontosságú lézeres jelölést tesz lehetővé megoldásával

Az M3000 típusjelű jelölőrendszer újdonsága a jelölési terület körül elhelyezett, négy komponensből álló megvilágító rendszer, amely diffúz fény előállításával a felületi visszaverődéseket küszöböli ki. A létrehozott fény tompítható, és különösen rázkódásállónak mondott a gyártó által.

Végezetül a harmadik újdonság, a FOBA Remote Service (FRS) nem más, mint a FOBA újszerű műszaki támogatási szolgáltatása, amely egy újabb lépés az Ipar 4.0 koncepció megvalósulása felé. A rendszer részét képező mobil modem a felhasználónál létrejövő adatokat továbbítja a FOBA felé, proaktív támogatást lehetővé téve, amely alapfeltétele az optimalizált folyamatvégzésnek és a gépfunkciók hatékony kihasználásának.

A FOBA honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény