FőoldalGyártósorNagy sebességű, precíziós tisztítógép felületkezelési alkalmazásokhoz
2019. február 18., hétfő ::

Nagy sebességű, precíziós tisztítógép felületkezelési alkalmazásokhoz

Az új MecanoFAST működésének lényege, hogy a célterületet rendkívül nagy áramlási sebességgel permetezi, amelyet sűrített levegős fújás, zsírtalanítás, tisztítás és szárítás követ néhány másodperc leforgása alatt

A MecanoFAST mindenekelőtt gyors, hiszen ciklusideje mindössze 30 másodperc. A kis helyigénye könnyű integrációt tesz lehetővé a gyártóüzemi cellában, üzemeltetéséhez puff erre sincs szükség. A betöltés és kitöltés egyszerű, manuális és automatizált esetben egyaránt, az átállás egyik munkadarabról a másikra rendkívül gyors.
A MecanoFAST kompakt méreteit tökéletesen illusztrálja, hogy helyigénye mindössze 2 m2, a 700 mm-es szélessége pedig a gyártóüzemi munkacellák méretének tökéletesen megfelel. A betöltést/kitöltést a három oldalról is hozzáférhető kialakítás segíti elő, a biztonságért fényfüggöny kezeskedik. A MecanoFAST támogatja a robotos automatizálást, és elérhető forgóasztallal, konvejorszalaggal és raklapcserélővel is.
A MecanoFAST működési hatásfoka kiváló. A mosóeszközök térben modellezettek, és háromszintű szűrőrendszer működik a gépben, 150 … 600 μm részecskeszűrési képességgel. Az energiatakarékos gép ütemezett fűtés ki-/bekapcsolást, automatikus alvó módba állást támogat, és általánosságban is gazdaságos üzemre van kialakítva. A széles paneleken keresztül a karbantartásra szoruló részek könnyedén hozzáférhetők, a gép általános megbízhatóságát pedig a legjobb minőségű felhasznált alkatrészek garantálják.
A MecanoFAST-et a gyártó MecanoLav munkadarabok zsírtalanítására, mosására és részecskeszintű tisztítására ajánlja.

A MecanoLav honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény