FőoldalGyártósorPrecíziós, nagyteljesítményű, adaptív sugaras adagoló
2019. február 11., hétfő ::

Precíziós, nagyteljesítményű, adaptív sugaras adagoló

A Tarantula fantázianevű sugaras adagoló berendezés könnyedén integrálható bármilyen gyártási környezetbe, és minden tekintetben a csúcstechnológiát hozza el. A Tarantula adagolási alkalmazások garmadáját támogatja, beleértve forraszpaszták, SMT-ben használt ragasztók, LED-tokozóanyagok, ezüst epoxik stb. adagolását is

A Tarantula nagysebességű gyártósorokba és nagy bonyolultságú adagolási alkalmazásokba is kiválóan integrálható, egyszerre három folyamat feldolgozására lehetőséget biztosítva. A szelepcserét plug & play rendszerben lehetővé tevő Tarantula a piezoelektromos elven működő, sugaras adagolószelepnek köszönhetően rendkívüli sebességet nyújt, a további opciók között pneumatikus, idő/nyomás és csigaszivattyús szelepek is megtalálhatók. A berendezés az operátori támogatást is magas szinten teljesíti, hiszen a kulcsfontosságú folyamatjellemzők mellett automatikus hibaelemzést is támogat, a távelérés jóvoltából pedig betanításra, támogatásra és hibakeresésre is adottak a lehetőségek. A gép a befektetett tőke védelmére is nagy hangsúlyt fektet, mivel minden opciója és adagolófeje utólag is beépíthető.

A Tarantula maximális adagolási sebessége piezo szelep esetén 145 ezer pötty/óra, pneumatikus szelepnél 77 ezer pötty/óra, idő/nyomás szelepnél 26 ezer pötty/óra, végezetül csigaszivattyús szelepnél 22 ezer pötty/óra. Az 1557×1357 mm alapterületet igénylő Tarantulánál az adagolási mód lehet pötty, vonal, ív vagy interpolált háromdimenziós kontúr is. XY irányban az elhelyezési pontosság ±40 μm, Z irányban a pozicionálási pontosság ±20 μm, az áramköri kártya maximális mérete 560×610 mm lehet.

Az Essemtec honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény