FőoldalGyártósorNagy sebességű, 3D-s forraszpaszta-vizsgáló berendezés
2018. február 21., szerda ::

Nagy sebességű, 3D-s forraszpaszta-vizsgáló berendezés

A Yamaha Motor Co., Ltd. bejelentette az YSi-SP nagy sebességű, 3D-s forraszpaszta-ellenőrző gépének 2018. április 1-jei debütálását. A berendezés az „1-fej koncepcióval” lehetővé teszi a legkülönbözőbb, nagy sebességű, nagy pontosságú ellenőrzéseket

Az YSi-SP a Yamaha Motor első, forraszpaszta-ellenőrző (SPI) berendezése. A géppel a forraszpaszta nyomtatási minősége ellenőrizhető (térfogat, magasság, terület, pozíció) az áramköri lapokra történő nyomtatás után.

Az YSi-SP a különböző, nagy teljesítményű és nagy pontosságú forraszpaszta-nyomtatási ellenőrzéseket egy fejjel végzi el, beleértve az olyan, nagy pontosságú ellenőrzéseket is, ahol a Yamaha kizárólagos algoritmusát alkalmazhatjuk, amely ötvözi a 2D- és a 3D-alapú vizsgálatot, valamint a képfelbontás átkapcsolásával nagy felbontású képelemzést végezhetünk (super-high resolution technology).

A berendezés használatakor megtapasztalhatja a teljes felületszerelt áramköri gyártósori berendezések gyártójaként megszerzett szakértelmünket. Az YSi-SP képes kommunikálni más Yamaha berendezésekkel is, ezért lekövethetőek a termékváltások, automatikusan kompenzálhatóak a forraszpaszta-félrenyomtatás vagy a ragasztóanyag-felvitel eltérései.

A berendezés rendelkezik olyan statisztikai folyamatszabályozási (SPC) modullal, mellyel statisztikai adatok széles skálája kielemezhető, feldolgozható. Továbbá az YSi-SP felszerelhető különféle opcionális funkciókkal, így lehetővé válik – többek között – kiadagoltragasztó- és idegen anyag-vizsgálat.

Az YSi-SP debütálása révén lehetővé vált számunkra, hogy a pasztanyomtatóktól, adagolóktól a forraszpaszta ellenőrző gépeken, beültetőberendezéseken és az automatikus optikai-ellenőrző berendezéseken (AOI) keresztül egy felületszerelő gyártósorban megtalálható legfontosabb berendezéseket YAMAHA márkanév alatt szállítsuk. A gyártósorban megtalálható YAMAHA berendezések közötti kommunikáció révén a berendezések képesek egymás tevékenységét összehangolni, így a gyártósor nagyobb hatékonysággal és jobb minőségi mutatókkal működtethető.

A Yamaha Motor Co., Ltd. honlapja

A forgalmazó Elas Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény