FőoldalGyártósorUltragyors asztali deformációmérő
2018. január 16., kedd ::

Ultragyors asztali deformációmérő

Az Akrometrix bemutatta legújabb deformációmérési megoldását. Az új, Tabletop Shadow Moiré (TTSM) nevű rendszer az Akrometrix termikus deformációmérési rendszer minden szoftveres funkcióját elhozza egy olyan rendszerben, amely szobahőmérsékleten működik, és kevesebb, mint 2 másodperc alatt teljes látótéri mérési eredményeket szolgáltat

Az Akrometrix nemcsak a termikus elvű deformációmérés területén piacvezető, de opcionális modulokat szolgáltat DIC nyúlás/CTE-mérésekre, illetve nem folytonos felületek esetére DFP-technikára épülő mérésre is. A felső és alsó oldali hevítés és árnyékmoaré egyedi kombinációját megvalósító Akrometrix gépek olyan hőmérsékleti egyenletességet biztosítanak, amely korábban az iparban egy ilyen mértékben rugalmas és konfigurálható platformban elképzelhetetlennek számított.

A TTSM arra az iparági igényre kínál megoldást, amely ultragyors, asztali deformációmérési megoldásra mutatkozik. A rendszer lehetővé teszi akár 300×310 mm méretű hordozókon a deformációmérést úgy, hogy a teljes mérés nem tart tovább 2 másodpercnél. Akár egyedi céltárgyat, akár több tárgyat tartalmazó JEDEC-tálcát vizsgál, az asztali kivitelben érkező TTSM egyedi gyorsasága mindenképp rendelkezésre áll, ráadásul pontossága szobahőmérsékleten érhető el.

Az Akrometrix honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény