FőoldalGyártósorHáromdimenziós optikai- és forraszpasztavizsgáló berendezések kombinációja
2017. december 27., szerda ::

Háromdimenziós optikai- és forraszpasztavizsgáló berendezések kombinációja

A Vi TECHNOLOGY ezúttal az okosgyárak üzemeltetői számára jelentkezik újdonsággal. Az 5K3D automatikus optikai vizsgálati (AOI) megoldásukat ezúttal a PI sorozatú, 3D-s forraszpasztavizsgáló (SPI) fejlesztésükkel és a SIGMA Link szoftverrel kombinálták, és ezzel egyedülálló megoldást kínálnak a piacon

A Vi TECHNOLOGY innovatív folyamatoptimalizációs szoftvere, a SIGMA Link és a PI sorozatú, 3D-s SPI és K-sorozatú 3D-s AOI rendszerek kombinációjával a cég reményei szerint új időszámítás kezdődik a folyamatvezérlésben. A kombináció eredménye egy olyan integrált rendszer, amely teljes körű, automatikus optikai vizsgálatot valósít meg, a rendszerelemek között élő kommunikációs kapcsolatot tart fenn, így minden korszerű eszközt megad az SMT gyártástechnológiai folyamatok optimalizálásához.

Az új 5K3D egy 100%-is háromdimenziós, lézertechnológiás AOI berendezés, amelyben a szögben döntött kamerákat a 2D Spectro optikai technológiával kombinálták. Ez az új, szabadalmaztatott kialakítás teljes hibafelderítést valósít meg, precíziós méréstechnikai képességekkel kiegészítve. A PI-sorozatú, háromdimenziós SPI berendezés a programozásmentes interfészével és kisméretű pad-eknél példa nélkül álló pontosságával új távlatok nyit a felhasználásban. A két új méréstechnikai rendszer tökéletes alapja az okosgyárak hatékony üzemeltetéséhez elengedhetetlen folyamatvezérlés megvalósításának.

A Vi TECHNOLOGY honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény