FőoldalGyártósorA forrasztás során bedőlt alkatrészek kiküszöbölésére
2017. december 22., péntek ::

A forrasztás során bedőlt alkatrészek kiküszöbölésére

A BTU International bejelentette PYRAMAX konvekciós újraömlesztéses kemencéjének opcionális kivitelét az új TrueFlat technológiával. A 0,15 – 0,3 mm hordozóvastagsággal kompatibilis TrueFlat technológia véget vet az alkatrészbedőléssel kapcsolatos problémáknak, alkalmazásának előnye pedig a konzisztens, kiváló megismételhetőségű egyenletesség, illetve a PYRAMAX zárthurkú konvekciós fűtése által elérhető, kiváló termikus uniformitás

Az új, TrueFlat-támogatású PYRAMAX kemence újraömesztéses forrasztási képességei nem csorbulnak a hagyományos kialakítású változatokhoz képest, így rendkívül könnyű átállni egyikről a másikra. A vákuumpumpa nélküli, könnyen karbantartható rendszer egyszerűen üzemeltethető és teljesen integrálható a BTU saját fejlesztésű WINCON™ Windows-alapú szoftverébe, teljes MES- és Ipar 4.0-kompatibilitást biztosítva.

A TrueFlat-támogatású PYRAMAX teljesen gyárkész megoldás, amely ideális megoldás többek között a forrasztás során megdőlő alkatrészek problémájának kezelésére. Az új géppel a folyamatvezérlés és karbantartás igen egyszerű, az elérhető termikus folyamat pedig nemcsak kiválóan megismételhető, de tökéletes egyenletességet is biztosít. A PYRAMAX számos alkalmazás esetén már eddig is a preferált megoldások között szerepelt, ezzel az új technológiai fejlesztéssel pedig hasznossága még tovább nőtt.

A BTU International honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény