FőoldalGyártósorModuláris alkatrész-beültető nagy gyártmányféleségű gyártóipari környezethez
2017. december 08., péntek ::

Moduláris alkatrész-beültető nagy gyártmányféleségű gyártóipari környezethez

A Yamaha új Sigma Series G5S moduláris beültetőgépe egy nagy sebességű, sokoldalúan használható alkatrész-beültető megoldás, amely a Yamaha szabadalmaztatott, kétfejes beültetőelrendezését is alkalmazza. Az önbetöltős SL alkatrész-adagolók jóvoltából nincs többé megakadás a gyártási folyamatban, a gyorscserés adagolóhordozók és -tálcák zökkenőmentességet garantálnak. A Yamaha Sigma G5S sebesség, kapacitás, pontosság és gyakorlatilag teljesen folyamatos üzemelés tekintetében emelkedik ki a tömegből

Az iparág leggyorsabb, legrugalmasabb forgó alkatrész-beültető fejével és multifunkciós beültetőfejével rendelkező Sigma Series G5S tökéletes választás nagy termékféleségű gyártási környezetbe. A beültetőgépet kétoldalas alkatrészellátó rendszer támogatja akár 120 egyedi, 8 mm-es szalaggal, a feldolgozható áramköri kártyák mérete pedig hosszúság tekintetében akár 1200 mm is lehet.

A Sigma G5S támogatja a Yamaha saját fejlesztésű, ún. Overdrive-rendszerét, amely gyakorlatilag várakozási idő nélkül teszi lehetővé a beültetőfejek egyidejű működését. Az Overdrive-rendszerben a beültetőfejek akár egymás alkatrésztárából is felvehetnek alkatrészeket a gép bármely oldalából, és korlátozás nélkül, egyszerre ültethetik be azokat az áramköri kártyára. Az Overdrive-rendszerrel a gyártósor átkonfigurálása nélkül lehet gyorsan hozzáigazítani a gyártást a megváltozott igényekhez, feltételekhez. A Sigma G5S-nél ideális esetben az átállás ideje akár 90%-kal rövidebb lehet, a Yamaha YSI-V sorozatú, automatikus optikai vizsgálórendszerrel való együttes használat esetén a gyártási hatásfok és optimalizálás új magasságokba emelhető.

A Yamaha honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény