FőoldalGyártósorA nagy felbontású, digitális mikroszkópok új generációja
2017. október 09., hétfő ::

A nagy felbontású, digitális mikroszkópok új generációja

Az Inspectis egyedülállóan letisztult és ergonomikus mikroszkópújdonsága, a C12 High Definition Digital Microscope egy sor olyan innovatív megoldással és páratlan teljesítménnyel jelent meg a piacon, amely állva hagyja a konkurens megoldásokat. A plug & play filozófia jegyében megalkotott C12 költséghatékony és nagy megbízhatóságú mikroszkóp, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti a felületszereléses elektronikai gyártástechnológiai gyártási, illetve javítási alkalmazásokban is

Az „all-in-one” rendszerű digitális mikroszkóp 12:1 arányú optikai nagyításra képes, támogatja az automatikus élességállítást, beépített megvilágítással, integrált kezelőfelülettel, valamint SD-kártyanyílással is rendelkezik. A C12 borotvaéles képeket produkál akár 90-szeres nagyításban, amelyet dedikált LCD-monitoron vagy PC-n is képes megjeleníteni.

Az Inspectis C12 ergonomikus kialakítása és a 245 mm munkatávolság ideális feltételeket teremt a szem, nyak és váll terhelése tekintetében. A C12 kezelése során az operátorok kényelmesen, egészséges testtartásban helyezkedhetnek el, így munkájukat is hatékonyabban és megbízhatóbban tudják végezni. A gép beépített lézeres megjelölőrendszere lehetővé teszi a tárgyterület megjelölését és képernyőn való hatékony analízisét.

Képszenzorának nagy alapterülete és pixelmérete folytán a C12 kiváló képminőséget nyújt minimális csillogás és reflexiók mellett az olyan kényes objektumok esetén is, mint a nyomtatott áramköri hordozók forrasztott kötései.

Az Inspectis honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény