FőoldalGyártósorÚj kiegészítés a Metcal MX-5200 és MX-5000-sorozatú kézi forrasztóállomásokhoz
2017. augusztus 28., hétfő ::

Új kiegészítés a Metcal MX-5200 és MX-5000-sorozatú kézi forrasztóállomásokhoz

A Metcal az MX-5200-sorozatú kézi forrasztóállomásaihoz új megoldást jelentett be, amelyet nagy termikus igénybevételű felhasználásra optimalizáltak. A HTD (High Thermal Demand) forrasztópáka és forrasztócsúcsok az MX-5000 és MX-5200-sorozatokból kiváló megoldást varázsolnak nagy termikus igénybevételű (pl. sűrű beültetésű áramköri hordozók) alkalmazásokhoz, az érzékeny alkatrészekre nézve járulékos sérülési kockázat nélkül

A Metcal HTD-megoldása jelentősen nagyobb mennyiségű termikus energia közvetítésére képes, ezáltal jelentősen csökkenti a beültetett alkatrészek és az áramköri hordozó sérülését, amelyet a forrasztópákának való hosszabb kitettség okozhat. Az új rendszer a nagyobb termikus teljesítményt hatékonyabb hőátvitellel teszi lehetővé.

Az új HTD a Metcal állítása szerint a legigényesebb alkalmazásokhoz is ideális megoldás. A forrasztócsúcs és áramköri hordozó rövidebb kontaktideje nemcsak a sérülések kockázatát csökkenti, de jelentősen javítja a ciklusidőt is, továbbá a forrasztóállomás a megszokott kényelemmel és funkciókkal használható az új HTD használatbavételét követően is. A vékony forrasztócsúcsok a jobb termikus teljesítményt kisebb formatényezőjű szerelvények, alkatrészek esetén is elérhetővé teszik, akár olyan helyeken is, ahol az ipari forrasztópákák használata szóba sem jöhet.

A Metcal honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény