FőoldalGyártósorÚj kiegészítőcsomag elektrosztatikusan töltött felületekhez
2017. március 24., péntek ::

Új kiegészítőcsomag elektrosztatikusan töltött felületekhez

A JUMBO Elephant elszívó- és ionizáló berendezés mellett a gyártó ULT kiegészítőcsomagot is ajánl, amely különböző teszt- és mérőeszközökből, illetve tisztítóeszközökből áll. Ezek egyike az ún. „Ion Check Set”, amely tartalmaz funkcionális tesztert az ionizáló rendszerek számára (Ion Check), illetve egy mérőfejet is a nagyfeszültségű tápegység ellenőrzésére (Ion Check Test Probe). Ezenfelül a kit része egy térerősségmérő is, amely az anyagfelületen méri az elektrosztatikus töltést (ELFI I). A tisztítókészlet fél liter mennyiségű tisztítószerből és keféből áll, amely teljessé teszi az új kiegészítőcsomagot

A JUMBO Filtertrolley Elephant egy olyan mobil tisztítóállomás, amelyet elektrosztatikus töltésű felületek tisztítására kínál a gyártó. A rendszer egyesíti az ionizálási, sűrített levegős tisztítási, elszívási és szűrési technológiákat egyetlen, mobilállomás formájában.

Az aktívionnal semlegesített felületről elektrosztatikusan töltött, tapadó tulajdonságú por száll fel. Az integrált sűrített levegős fúvóka a bemélyedésekből még a legfinomabb porszemcséket is eltávolítja, a kifújt részecskéket pedig a rendszer biztonságosan elszívja és szűri.

Az ULT honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény