FőoldalGyártósorÖtfokozatú szűréssel működő elszívó- és szűrőrendszer
2017. január 13., péntek ::

Ötfokozatú szűréssel működő elszívó- és szűrőrendszer

Az ULT AG bemutatta LAS 1200 típusnevű füstelszívó- és szűrőrendszerét, amelyet egy speciális szűrési módszer szerint alakítottak ki, és kifejezetten lézerekkel operáló folyamatokhoz ajánlanak. A lézerek által generált elpárologtatott anyagok és lézerporok jó minőségű szűrése érdekében a légáramlást nem kevesebb, mint öt szűrőfokozaton vezetik keresztül. A többszörös levegőszűrés és a nagy hatásfokú szűrőközegek használata jóvoltából ez a kombinált rendszer 99,9%-ot is meghaladó szeparálási teljesítményt valósít meg

Az elő- és főszűrő-fokozatokban a nanotartományig terjedő méretű, szilárd részecskéket szűri meg a rendszer, a gázok és gőzök szűrése és adszorpciója pedig a nagy teljesítményű ventilátorral megtámogatott és nagy nyomástartalékkal rendelkező aktívszén-szűrőben valósul meg.

A LAS 1200 kiválóan alkalmas száraz, nem éghető porok felfogására és szűrésére, amelyek tipikusan lézertechnológiával végzett folyamatok során keletkeznek, így például lézervágásnál, lézerhegesztésnél, lézeres jelölésnél vagy lézeres lehordásnál. Ezekben az alkalmazásokban porok, gázok és gőzök káros keveréke keletkezik, amelyek hatékonyan csak az ilyen jellegű szűrőrendszerekkel ártalmatlaníthatóak. Az elszívó- és szűrőrendszer rögzítetten telepített vagy mobileszközként is használható, amely a felhasználás során kedvező rugalmassági feltételeket biztosít.

Az ULT AG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény