FőoldalGyártósorÚj, térfogatkiszorításos PC pumpa
2016. november 07., hétfő ::

Új, térfogatkiszorításos PC pumpa

Az OK International csoportba tartozó, folyadékadagoló megoldásokat szolgáltató Techcon Systems bejelentette új, TS8100 sorozatú, térfogatkiszorításos PC pumpáját. A folyamatos térfogati adagolópumpa technológiai alapját a progresszív üreges (PC – Progressive Cavity) technológia szolgáltatja

A Techcon PC pumpája speciális álló- és forgórész-kivitelezéssel rendelkezik, amely pontos és konzisztens működésű adagolókimenetet valósít meg. A pumpa folyadékok széles skálájával kompatibilis, kezdve az alacsony viszkozitású bevonatkészítő anyagoktól és a nagy viszkozitású zsírokkal bezárólag.

A TS8100 forgatórotorja a folyadékot jól szigetelt üregeken át vezeti az állórész folyadékkamráin keresztül, így egy olyan térfogati folyadékáramoltatást valósít meg, amely nem változtatja meg a folyadék formáját vagy méretét. A PC pumpa egyedi adagolási technológiája jóvoltából ±1%-os pontosság és megismételhetőség érhető el.

A TS8100-nál az alapkiszerelés része a fecskendőkonzol, annak rögzítési kellékanyagai, a fittingek, a tisztítókészlet és néhány különböző paraméterekkel rendelkező adagolófej. A rendszer tipikus alkalmazásai a nyomtatott huzalozású hordozókra szerelt alkatrészek alulkitöltése, hermetizálási és tokozási feladatok, különböző kenési feladatok elsősorban gépjárműipari megoldások számára.

A Techcon Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény