FőoldalGyártósorCsúcskategóriás, röntgensugaras vizsgálórendszer
2016. június 02., csütörtök ::

Csúcskategóriás, röntgensugaras vizsgálórendszer

A Nordson DAGE bejelentette ultranagy felbontású, offline röntgensugaras vizsgálórendszereinek negyedik generációját, a Quadra-sorozatot. Az új rendszereket élőben első ízben a sanghaji NEPCON China és a nürnbergi SMT/Hybrid/ Packaging kiállításon ismerhette meg a nagyérdemű. A házon belüli fejlesztésű, szabadalmaztatott QuadraNT röntgencsővel, Aspire FP detektorral, Gensys analízisszoftverrel és QuadraGen tápegységgel is rendelkező gépekkel a Nordson DAGE soha nem látott képminőséget, megbízhatóságot és teljesítményt hoz a röntgenanalitikai megoldások világába

A Nordson DAGE zászlóshajója, a Quadra™ 7 típusnevű rendszer szubmikronos, 0,1 µm-es mintafelismerési képességet ígér, és két 4K-s (UHD) felbontású kijelzőjén, összesen 8 millió képponton teszi láthatóvá a vizsgálati eredményeket, amely teljes mértékben kihasználja az Aspire FP™ detektor által nyújtott 6,7 Mpixel képméretet, és mutatja meg az 50 µm-es pixelosztás minőségét. A 4K (UHD) felbontás a standard, HD képfelbontáshoz képest négyszer annyi részlet megjelenítését teszi lehetővé, és 68 ezerszeres teljes nagyításra ad lehetőséget, amellyel szubmikronos részletek is mindenféle részletvesztés nélkül megjeleníthetők.

A zászlóshajón helyet foglaló Quadra™ 5 modellnevű megoldás szintén vezető technológiai minőséget kínál két- és háromdimenziós, röntgensugaras analitikai feladatokhoz egyaránt. A kisebb gép 0,35 µm-es felismerési pontosságot kínál 10 W teljesítményig, amely opcionálisan 20 W-ra emelhető. A Quadra 5 ideális választás nyomtatott áramköri kártyák és tokozott félvezetők röntgensugaras vizsgálatához.

A Nordson DAGE honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény