FőoldalGyártósorAutomatikus, ultrahangos stencil- és szállítótálca-tisztító
2016. március 24., csütörtök ::

Automatikus, ultrahangos stencil- és szállítótálca-tisztító

Mivel a tartósan erős USA-dollár jelentősen befolyásolja a nemzetközi eladásokat, a Smart Sonic úgy döntött, hogy az újgenerációs stenciltisztító megoldásainál új műszaki konfigurációt és árképzést alkalmaz. Az új Model 6100 stenciltisztítókhoz ennek jegyében minden népszerű opció rendelhető, CE-tanúsítvánnyal is rendelkeznek, és elődjeikhez képest közel 20%-kal alacsonyabb áron kínálja őket a gyártó

A Model 6100 stenciltisztítók örökölték a 6000-sorozat általános külső megjelenését és alapvető szolgáltatásait és funkcióit, de az alkalmazott, új gyártási stratégia jóvoltából mégis jelentős költségcsökkentést sikerült elérnie a gyártónak. A Model 6100 előtt a Smart Sonic minden gépet a megrendelő egyedi specifikációi szerint, megrendelésre gyártott le, azonban a helyzet most annyiban változott, hogy minden gépet a legnépszerűbb opciókkal gyártanak le alapértelmezés szerint. A Model 6100 így nagyobb tételekben, jelentős anyag- és munkaerő-megtakarítással gyártható, amely mindkét fél számára előnyösebb feltételeket teremt.

A Model 6100 a Smart Sonic ultrahangos stencil- és szállítótálca-tisztító megoldásainak igáslova. A 29×29 hüvelyk méretű stencileket kevesebb mint 2 perc alatt megtisztító Model 6100 kompatibilis a hullámforrasztásban használt szállítótálcákkal, kemence-hősugárzókkal, rosszul nyomtatott áramköri kártyákkal és a felületi szereléstechnológiában használt szerszámokkal is.

A Smart Sonic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény