FőoldalGyártósorÚj, integrációt támogató szoftverfejlesztő készlet
2016. február 12., péntek ::

Új, integrációt támogató szoftverfejlesztő készlet

Az Optilia Instruments bejelentette új szoftverfejlesztő készlet (SDK) megoldását, amely az Optilia W-sorozatú HD kamerák vezérlésének szoftveres integrációját segíti. Az Optilia által kínált tartozékok, állványok és vezérlési lehetőségek segítségével a felhasználók gyakorlatilag tetszőleges fizikai környezetbe tudják beintegrálni a Full HD képfelbontású, nagy nagyítású képalkotó eszközt (akár x-y sínes rendszerekbe is), sőt az új SDK-val ez a rugalmasság a szoftveres rész tekintetében még tovább bővült

Az Optilia SDK egy Visual Studio 2010 és 2012 fejlesztőkörnyezetből származó, C++ programnyelvű könyvtár. Az integrálható kameravezérlési funkciók között megtalálható a zoomolás, fókuszálás, expozíció, íriszérték-fényerősség-expozíció-kompenzáció, automatikus expozíciós mód, fehéregyensúly stb.
Az Optilia W30 Full HD 1080p kameraalapú vizsgálórendszer 30-szoros optikai zoomot, gyors autofókuszt, valamint kiterjesztett, 500 mm-es működési távolságot kínál. Az univerzális, skálázható és ergonomikus, valamint nem utolsósorban HD felbontású képalkotó rendszer nagy fényességű képeket produkál, amely segíti a gyors és jó megbízhatóságú, teljes 1080p felbontású képek alapján történő optikai vizsgálatokat. A gyors autofókusz segítségével rendkívül sokféle objektum tisztán és gyorsan megvizsgálható. Az Optilia többféle vezérlési lehetőséget (pl. botkormányos vezérlőpult vagy PC-program) és módosítható kamera-paramétereket (pl. fekete-fehér vagy 720p felbontású vizsgálat) is kínál a rendszerhez.

Az Optilia Instruments honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény