FőoldalGyártósorNagyobb beültetési teljesítmény és jobb kompatibilitás
2015. november 20., péntek ::

Nagyobb beültetési teljesítmény és jobb kompatibilitás

A JUKI bemutatta JX-350 típusnevű, hosszúkártyás SMT beültetőgépét. A JX-350 a JUKI által dedikáltan LED-es alkalmazásokhoz fejlesztett JX-300 LED-berendezés utódja, amelyhez képest jelentősen jobb hatékonyságú diffúzorlencse-beültetési képességekkel rendelkezik. A főtartó tömegének csökkentésével és a fejvezérlés módosításával a cég a beültetési sebesség tekintetében 18%-os gyorsulást ért el az elődmodellhez képest, amely így elérheti az akár 32 ezer alkatrész/óra beültetési sebességet is

Ezenfelül az alkatrész-kompatibilitás tekintetében is jelentős előrelépést értek el a gyári szakemberek. Az új fejlesztésű, opcionálisan elérhető, csavaros típusú fúvóka egyszerre akár 6 db nagyméretű, legfeljebb 25 mm átmérőjű alkatrész vagy diffúziós lencse beültetésére képes. A csavaros típusú fúvóka egy menetben végzi el az alkatrészfelvételt, -felismerést és -beültetést mind a hat fúvókaállomáson, amely az elődmodellnél csak két munkamenetben volt lehetséges.

A beültetési távolság egy fogónál maximum 650 mm (az elődmodellnél 610 mm volt), két fogónál pedig akár 1200 mm. A rendszer opcionálisan képes akár 1500 mm-es áramköri kártyák kezelésére is, amely az iparban rekordnagyságnak számít.

A JUKI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény