FőoldalGyártósorÚjraömlesztéses forrasztási szimulátor
2015. szeptember 03., csütörtök ::

Újraömlesztéses forrasztási szimulátor

A Seika Machinery bejelentette a MALCOM RDT-250C Reflow Simulator megoldását. A rendszer képes az újraömlesztéses kemencék hőprofiljának reprodukálására, és egyúttal lehetővé teszi a forraszpaszta olvadási állapotának megfigyelését és a folyamat rögzítését

A felső oldali fűtő helyi mátrixvezérlési rendszere lehetővé teszi a nyomtatott huzalozású hordozó kiegyenlített termikus kapacitású és optimális fűtőteljesítményű, újraömlesztéses forrasztásának elérését. A kisfogyasztású eszköz kiváló ár/teljesítmény arányt tesz elérhetővé, továbbá az RDT-250C kompatibilis a teljes méretű (250×330 mm) áramköri kártyákkal is.

Valamennyi fűtőállomásnál a hőmérséklet és idő is beállítható, így változtatható az idő is, amely az újraömlesztési csúcshőmérsékletet szabadon tartja. Az operátor a forrasztás állapotát nagyméretű üvegablakokon át kísérheti figyelemmel az egység hátoldalánál, az opcionális videokamerás bővítménnyel pedig az újraömlesztéses folyamat minden pillanata rögzíthető is.

A rendszer közel ugyanazokat a feltételeket képes reprodukálni, mint egy valóságos újraömlesztéses kemence a forrólevegős felső oldali, valamint az extrém infravörös sugárzású, alsó oldali fűtőegységeinek kombinációjával. A MALCOM RDT-250C képes fűteni N2 atmoszférában és vezérelni annak koncentrációját az opcionális OAS-1 oxigénanalizátorral is.

A Seika Machinery honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény