FőoldalGyártósorTeljes körű funkcionalitású szerelő- és rework állomás
2015. június 17., szerda ::

Teljes körű funkcionalitású szerelő- és rework állomás

Az RS Components bemutatta a WXR 3 teljes körű funkcionalitással rendelkező utómegmunkáló állomás sorozatát, a Weller WX termékcsalád legújabb tagját. Kompatibilis minden Weller WX „intelligens" eszközzel. A WXR 3 egy 600 W-os, 3-csatornás utómegmunkáló eszköz, amely kivételes teljesítményt nyújt, és számos új, innovatív tulajdonsággal rendelkezik, mint például a nyomon követhetőség és asztali vezérlő

A munkaállomás ára rendkívül versenyképes, raktáron rendelkezésre áll, ezért bármikor gyorsan eljuttatható a vevőhöz. A Weller forrasztó készülékek kibővített választéka beszerezhető az RS-től. Az új WXR 3 sokféle alkalmazás esetén kínál költséghatékony megoldást forrasztásra, kiforrasztásra és forró levegő használatára, laboratóriumokban és az iparban egyaránt.

Három különböző készlet kapható, amelyek választási lehetőséget kínálnak 65 W és 120 W teljesítményű WXP forrasztópáka, 120 W teljesítményű vízszintesen (WXDP), vagy függőlegesen használható (WXDV) kiforrasztó eszköz, és 200 W teljesítményű forró levegős forrasztóceruza között. Minden készlet, a WXR 3030, a WXR 3031 és a WXR 3032 rendelkezik önálló vákuumszivattyúval, vákuumos felszedővel, amely lehetővé teszi a komponensek pontos elhelyezését, mozgásérzékelős WX eszközökkel és három biztonsági tartóval.

A 600 W teljesítményű WXR 3 tápegység jellemzője az intelligens energiagazdálkodás, amely az eszköz hőmérsékletét a legkisebb energiafogyasztás mellett tartja optimális értéken, ezzel megnöveli az élettartamot és fokozza a gazdaságosságot. A WXR 3 szerszámok és kiegészítők külön is megvásárolhatók azon ügyfeleink számára, akik a legkisebb költség mellett kívánják berendezésüket továbbfejleszteni a meglévő Weller WX eszközük teljes körű funkcionalitással rendelkező tápegységhez történő csatlakoztatásával.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény