FőoldalGyártósorÖt új rework-állomást jelentett be a Weller
2015. január 22., csütörtök ::

Öt új rework-állomást jelentett be a Weller

A Weller bejelentette WR3ME-sorozatú rework-állomásait. Az új, WR5000M, WR3000TS, WR3000SS, WR3000TA és WR3000SA típusnevű állomások főbb ismertetőjegyei a kiváló rugalmasság, a termelékenység és folyamatvezérlési lehetőségek

Az új WR3ME-sorozatú rework-állomások három, független vezérlésű csatornán 400 W teljesítményt szolgáltatnak. Akár 21-féle szerszámopció érhető el hozzájuk, és akár 200 W forrólevegős teljesítmény áll rendelkezésre a hatékony, ólommentes munkavégzéshez. A kiforrasztási teljesítmény akár 120 W is lehet, amely elegendő a többrétegű áramköri kártyákhoz is, a forrasztási teljesítmény pedig akár 200 W-ig skálázható. Az új állomások csatlakoztathatók kisfeszültségű előfűtő tálcákhoz és forraszfürdőkhöz is, amelyek szintén jelentősen hozzájárulnak a termelékenységhez és hatékony munkavégzéshez.

Az új Weller rework-állomások a kicsomagolást követően rögtön munkára foghatók, alaptartozékaik között minden létfontosságú alkatrész megtalálható. A forró levegő kevesebb, mint 5 másodperc alatt rendelkezésre áll, a folyamatos termelékenységet a ciklusvégi levegőlehűlési idő hiánya segíti. A légáramlás sebessége egyedülálló, 1—15 l/perc. A készülékek terepi firmware-frissítést támogató porttal rendelkeznek, külön hűtésigényük nincs. A nagyméretű, intuitív LCD mindhárom csatorna legfontosabb paramétereit megjeleníti, a forgólapátos vákuumpumpa hosszú élettartamot és csendes működést biztosít. Az új Weller WR3ME-sorozatú rework-állomások a legfontosabb folyamatparaméterek hatékony vezérlését teszik lehetővé. A ±2 °C hőmérsékleti stabilitású állomások a PC-s csatlakoztatást és adatnaplózást is támogató szoftverrel együtt érkeznek, ESD-biztosak, és teljesítik a MIL-STD és J-STD 001E vonatkozó specifikációit.

A Weller honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény