FőoldalGyártósorÚj gyártósori szelektív forrasztógép
2014. november 28., péntek ::

Új gyártósori szelektív forrasztógép

interselectA „PD" („Parallel & Double") verziójú Interselect gyártósori forrasztógépek kiváló rugalmasságot és termelékenységet kínálnak. A dupla konvejoros és két forrasztós rendszer modulonként akár két áramköri kártya feldolgozására is képes

A PD sorozatú gépek kétféle módban használhatók. Az ún. Parallel módban a konvejor két szimpla konvejorra van felosztva, amelyek egyedi stopperrel és kezdőponttal rendelkeznek, amelyek akár 305×460 mm méretű áramköri kártyákkal kompatibilisek. Mindkét forrasztó és folyasztószerező a kezdőpontokkal azonos ofszetekkel rendelkezik, így a két áramköri kártya szimultán dolgozható fel. A folyasztószerező, előfűtő és forrasztó modulokkal felszerelt PD moduláris rendszer hat nyomtatott áramköri kártya párhuzamos feldolgozására képes, amely akár 500%-kal nagyobb termelékenységet jelent.

A másik, ún. Double üzemmódban a két forrasztót duplázva használja a berendezés, így egy időben csak egy forraszcsúcs aktív. Ebben az üzemmódban nemcsak 460×460 mm méretűre növelhető a maximális támogatott kártyaméret, hanem a forrasztókban két, különböző típusú forraszcsúcs is használható. A rendszer rugalmassága azáltal lesz sokkal nagyobb, hogy a nagy beültetési sűrűségű területeken egy időben használható egy kisméretű forraszcsúcs a nagyméretű alkatrészekhez használatos nagyméretű forrasztócsúccsal.

Az Interselect honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény