FőoldalGyártósorÚjgenerációs ragasztók a csúcstechnológiák ötvözésével
2014. október 01., szerda ::

Újgenerációs ragasztók a csúcstechnológiák ötvözésével

Az új Encompass technológiás ragasztók a gyártó Dymax szabadalmaztatott See-Cure színváltoztatási, valamint Ultra-Red fluoreszcens technológiáit egyesítik egyetlen, fényre keményedő ragasztóban. Az ennek eredményeképpen létrehozott termék egy gyorsan, jól vezérelhetően száradó és biztonságos visszajelzést adó ragasztó

Kikeményítetlen állapotában a See-Cure technológiás ragasztók a könnyű adagolás ill. elhelyezés érdekében kék színnel rendelkeznek. Amint a ragasztót kellő mennyiségű ultraibolya fénynek teszik ki, a kék szín színtelenre vált át, amely nyilvánvaló vizuális megerősítése annak, hogy a ragasztó kikeményedett, és a ragasztott kötés szilárd.

Az Ultra-Red technológia által elérhető élénk vörös fény alacsony intenzitású fekete fénynél (365 nm hullámhosszúságnál) rendkívül jó kontrasztarányt biztosít olyan műanyagokon (általában PVC-k), amelyek összetételükből adódóan kék színnel fluoreszkálnak. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a gyártóknak, hogy akár automatizált, akár manuális módon komplettségi és pontossági ellenőrzéseket végezzenek a ragasztó száradását követően.

A Dymax jelenleg több orvosi eszközökkel is kompatibilis ragasztót kínál, amelyeket már az új Encompass™ technológiával terveztek meg. A ragasztók és bevonók mellett a Dymax továbbá kínál nagyteljesítményű oligomereket és különféle adagoló és fénnyel keményítő berendezéseket. A cég által kínált termékek egymással tökéletes harmóniában működnek, és együttesen kiváló hosszú távú költséghatékonysággal és megbízhatósággal működő rendszert adnak a felhasználók kezébe.

A Dymax honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény