FőoldalGyártósorÚj funkciókkal bővült a GOEPEL JULIET asztali tesztere
2013. június 26., szerda ::

Új funkciókkal bővült a GOEPEL JULIET asztali tesztere

Új funkciókkal gazdagította JULIET sorozatú asztali tesztereit a GOEPEL electronic. A JULIET teszterek a bővítés után támogatják valamennyi Embedded System Access (ESA) technológiát, amelyek a flash-, PLD- és MCU memóriák gyors programozását, valamint a strukturális és funkcionális kártyatesztelést támogatják. A hagyományos peremfigyelésen felül támogatottak immár további tesztstratégiák is, mint processzoremuláció, VarioTAP és ChipVORX technológiák stb

A JULIET asztali teszterek további innovatív funkciókkal is gazdagodtak. Az univerzális adapterek gyors munkát tesznek lehetővé a prototípusokkal, automatizált elengedő mechanizmus és a pneumatikus záró mechanizmus is elérhető. Továbbá minden JULIET rendszer felhasználói interfésze megegyezik a RAPIDO inline programozókéval, tehát a gyártó rendszerek egyes tagjainál nem szükséges külön működtetési koncepciókkal azonosulni.

A JULIET tesztrendszerek kifejezetten a kis darabszámokkal dolgozó, nagy rugalmasságot megkövetelő gyártók igényei szerint készültek, de ugyanilyen alkalmasak a javítások és kalibrációs procedúrák során a hibadiagnózisra. Az új funkciók jelentősen bővítik a rendszer biztonságát, termelékenységét és hibakereső képességét. Az előre konfigurált változatban is elérhető JULIET teszterekkel elkerülhető az időrabló integráció is.

A GOEPEL honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény