FőoldalGyártósor70 N beültetési erő a SIPLACE-től
2013. február 19., kedd ::

70 N beültetési erő a SIPLACE-től

Az új, nagy erejű SIPLACE beültetőfej („Very-High-Force Head”) akár 70 N beültetési erővel képes legfeljebb 30 mm magas, 200 mm hosszú és 100 g tömegű alkatrészek beültetésére

Ezzel a standardtől eltérő alaktényezőjű alkatrészek kezelésére is képes beültetőfejjel az elektronikai gyártók rendkívül nagy méretű, bepattintós vagy furatos felerősítésű alkatrészekkel is kompatibilissé tehetik gyártósoraikat (gondoljunk például a járműipari és információtechnológiai termékeknél előszeretettel használt csatlakozómodulokra), nem kell gyártási folyamatukat újabb állomással kiegészíteni. A nagyméretű alkatrészek adagolását támogatandó, a SIPLACE az új fejjel együtt bemutatta az alkatrésztálca-cserélő Waffle Pack Changer optimalizált változatát is. Az új megoldások idén januártól már elérhetők.
A SIPLACE Very-High-Force Head beültetőfejhez több kiegészítő is kapható. Ezek egyike a SIPLACE WPC 5 és WPC 6 alkatrésztálca-cserélőkhöz elérhető, speciális OSC-csomag, amely lehetővé teszi akár kilenc olyan tálca szimultán kezelését is, amelyek akár 30 mm magasságú alkatrészeket tartalmaznak. A szintén elérhető SIPLACE Smart Pin Support-opció lehetővé teszi alátámasztó tűk elhelyezését annak érdekében, hogy a nagyobb erő kifejtésére képes beültetőfej hatására túlságosan ne nyomódjanak be az áramköri kártyák.

A SIPLACE honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény