FőoldalGyártósorAutomatikus defluxáló és tisztaságtesztelő
2013. január 25., péntek ::

Automatikus defluxáló és tisztaságtesztelő

A Trident XLD a gyártó Aqueous Technologies defluxáló és tisztaságtesztelő gépcsaládja. Alapkiépítését olyan funkciók és képességek gazdagítják, amelyek kiemelik a batch formátumú (nem gyártósori – in-line) defluxáló rendszerek mezőnyéből. A PC-s vezérlésű Trident XLD gépek a folyasztószerek minden típusát (gyantaalapú, no-clean stb.) képesek eltávolítani, és teljesen elektromos kisüléstől mentesen működnek. A vegyszeradagolást és –keverést automatikusan végző gépek a mosóoldatot visszaforgatják, a standard kiépítését részét képezi a vonalkód-leolvasó és a tisztaságtesztelés is

A valósidejű tisztaságtesztelésre képes Trident XLD-t olyan rendszerrel szerelik, amely lehetővé teszi az operátor által az elvárt tisztasági szint beprogramozását. A gép vezérlőrendszere valósidőben, folyamatosan figyeli a tisztítás alatt álló áramköri szerelvények tisztaságát, és automatikusan módosítja a tisztítási ciklus paramétereit a beállításoknak megfelelően. Ez garantálja, hogy a tisztasági paraméterek folyamatról-folyamatra azonosak és konzisztensek maradnak. A tisztítási eredmények az SPC (statisztikai folyamatvezérlési) naplófájlokban minden ciklus után megjelenítésre kerülnek a berendezésen.

A Trident XLD automatikusan rögzít minden, folyamatvezérlés szempontjából lényeges SPC adatot, amelyek között természetesen a tisztaságtesztelési eredmények is szerepelnek. Az SPC adatok megtekinthetők a berendezés saját képernyőjén, exportálhatók XML (Excel) fájlformátumban, vagy jelentésként ki is nyomtathatók, és akár vezeték nélkül továbbküldhetők a nyomtatóra. A Trident XLD opcionális kiegészítője a funkciógazdag aSPC szoftver, amely vonalkód-leolvasást is támogat, így lehetővé teszi az egyedi áramköri hordozók azonosítójának szkennelés útján bevitelét is a gépbe töltés során (természetesen kézi adatbevitelre is van lehetőség). Az SPC adatokat a szoftver egy SQL adatbázisban tárolja, a paraméterezhető keresőfunkcióval pedig specifikus jelentések készíthetők a sorozatszámok, adattartományok, megfelelt/nem felelt meg státuszok, operátor neve stb. alapján.

Az Aqueous honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény