FőoldalArchívumESET Smart Security Intel alaplapokhoz
2009. október 15., csütörtök ::

ESET Smart Security Intel alaplapokhoz

A két cég megállapodása értelmében 2010 első felétől az asztali számítógépekbe szánt Intel alaplapokhoz ingyenes ESET Smart Security próbalicencet is kapnak a felhasználók.Az Intel és a biztonsági szoftvereiről ismert ESET együttműködése értelmében a 2010 első negyedévétől gyártott Intel alaplapokhoz az adott konfigurációtól függően 45 napos vagy 1 éves ESET Smart Security licencet kapnak a felhasználók

A NOD32 technológián alapuló, tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó biztonsági szoftver a prémium kategóriás Intel Executive Series alaplapok kizárólagos, míg az Intel Media Series lapok elsődleges antivírus megoldása lesz.

Az Intel elsősorban az ESET Smart Security megbízhatósága, gyorsasága és alacsony rendszerterhelése miatt döntött az integrált biztonsági programcsomag mellett, mely még jelentős megterhelés esetén sem hátráltatja a nagyteljesítményű alaplapok működését. "Az Intellel való együttműködés kiváló lehetőség arra, hogy nemzetközi viszonylatban is hírnévre tegyen szert az ESET. A NOD32 technológia már számos teszten bizonyította gyorsaságát és hatékonyságát, így kiváló választás lehet a nagyteljesítményű számítógépek védelmére" - emelte ki Csiszér Béla, a NOD32 vírusirtót forgalmazó Sicontact Kft. ügyvezetője.

Kapcsolódó cikkek

NOD32 és Windows 7 - már barátok - az ESET támogatja a Vista utódját

Szeptemberi vírusstatisztika az ESET-től

Áradnak a kéretlen reklámprogramok a gépeinkre

ESET Mobile Antivirus magyarul

Az ESET honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény