FőoldalArchívumA Fujitsu többféle opcionális érintőfunkcióval kínálja LIFEBOOK T5010 táblagépét
2009. október 12., hétfő ::

A Fujitsu többféle opcionális érintőfunkcióval kínálja LIFEBOOK T5010 táblagépét

A Fujitsu bejelentette, hogy a sikeres aktív digitalizálós változat mellett ezentúl kettős digitalizálós verzióban is kínálja LIFEBOOK T5010 táblagépét.A felhasználók már eddig is nagyra értékelték az aktív digitalizálós LIFEBOOK T5010 tábla PC-t, amelynek szabadalmaztatott, nagy pontosságú és nyomásérzékenységű többfunkciós tolla radír funkciót és tollba épített bal és jobb egérgombot is tartalmaz

Az eszközhöz mától választható kettős digitalizáló a Fujitsu új fejlesztésű TouchScreen érintőfunkciójával ötvözi az aktív digitalizáló képességeit. A kettős digitalizálóval ellátott LIFBOOK T5010 intelligens adatbeviteli jellemzője észlelési távolságon belül automatikusan felismeri, hogy a felhasználó aktív tollát vagy ujját helyezte a kijelző elé, és ennek megfelelően állítja be, hogy a kijelző aktív digitalizáló felületként vagy érintőképernyőként működjön. A kettős digitalizálót támogató Windows 7 Touch technológia két érintési pontot is képes egyidejűleg felismerni.

A Fujitsu nemrég mutatta be többféle érintőfunkciót támogató, kettős digitalizálóval ellátott LIFEBOOK T4310 és LIFEBOOK T4410 táblagépeit. Ezek a modellek október végétől kaphatók az új Windows 7 operációs rendszerrel. A kettős és aktív digitalizálós változatban kínált LIFEBOOK T5010 modellel a Fujitsu hagyományaihoz híven rugalmasan igazodik a felhasználók egyedi igényeihez.

A Fujitsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény