FőoldalArchívumA Sharp nagyteljesítményű, elérhető árú multifunkciós rendszerekkel szélesíti a választékát
2009. augusztus 14., péntek ::

A Sharp nagyteljesítményű, elérhető árú multifunkciós rendszerekkel szélesíti a választékát

A Sharp a négy új modell forgalmazásának megkezdésével tovább növeli jelenlétét a közepes és a nagyméretű munkacsoportokban.A közepes és a nagy munkacsoportokat célzó három új, nagyteljesítményű, A3-as fekete-fehér MFP modell sikeres júniusi bevezetése után a Sharp négy új készülékkel egészíti ki a termékcsaládot. A vásárlók így hét különféle típus közül választhatják ki a speciális igényeiknek leginkább megfelelő árú és teljesítményű készüléket


Az új, 28 oldal/perc sebességű MX-M283N hozzáadásával alacsonyabbra került a belépő-szint a sorozaton belül. Habár árát tekintve az MX-M283N a belépő-szintet képviseli, olyan, a felső kategóriákra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik, mint a színes hálózati szkenner funkció, a nagyméretű, személyre szabható 8,5 hüvelykes színes érintőképernyős kezelőpanel, amelyen bélyegkép-előnézetre is lehetőség nyílik. A készülék 1200x1200 dpi felbontás esetén is maximális sebességgel (28 oldal/perc) képes nyomtatni a készülék.
A másik három új gép - az MX-M503U, az MX-M453U és az MX-M363U 50, 45 illetve 36 oldal/perc nyomtatási sebességgel - az olyan nyüzsgő irodák számára ideális, ahol nagymennyiségű nyomat készül, vagy rendszeresen rövid határidőket kell betartani. Ezekhez a készülékekhez opcionálisan választható fax és hálózati szkenner funkció, így a vásárlók rugalmasabb megoldáshoz juthatnak nagyobb megtérülési mutató mellett. Esztétikai szempontok miatt valamennyi készüléket a Sharp új multifunkciós berendezéseire jellemző szálkás külső borítással látták el.
"A most kibővített terméksorozatnak köszönhetően több választási lehetőséget biztosítunk a vásárlóknak, mint eddig valaha," mondta Keiichi Katsuta, a Sharp Europe Információs Rendszerek divíziójának elnöke. "Bármelyik vállalat olyan rendszert választhat, amelynek sebessége és funkciói pontosan megfelelnek az általa támasztott egyéni igényeknek, így senkinek nem kell olyan funkciókért fizetnie, amelyekre csak elvétve van szükség. Ez a legjobb ár/érték arány eléréséről szól, ami különösen jó hír a jelenlegi gazdasági légkörben."

A csúcskategóriára jellemző tulajdonságok
Mind a négy új készülék erős processzorral és 1100 lapos papíradagolóval rendelkezik, amely akár 5600 lapos kapacitásra is bővíthető. Ez és a fejlett finishing funkciók teszik a berendezéseket ideálissá a forgalmas irodák számára.
A választható finishing lehetőségek között szerepel egy nagykapacitású, 4000 oldalas finisher, hajtogató és gerinctűző, de a készüléket ellátták egy helytakarékos belső finisherrel is, amely képes ellátni az alapvető leválogatási feladatokat, és az oldalak tűzését.

Egyszerűen fenntartható és kezelhető
Az új készülékek igazolják a Sharp elkötelezettségét aziránt, hogy javítsa a munkacsoportok termelékenységét a könnyen kezelhető és adminisztrálható MFP-k kifejlesztésével.
Az új távoli vezérlőpanel csökkenti a támogató személyzet vállára nehezedő terhet azáltal, hogy a szervizes kolléga megjelenítheti és működtetheti a készülék kezelőfelületét a hálózaton keresztül, így anélkül irányíthatja a készüléket, változtathatja meg a beállításokat, oldhat meg problémákat, vagy magyarázhatja el bizonyos funkciók működtetését a felhasználóknak, hogy személyesen felkeresné a készüléket.
Az összes többi Sharp MFP-hez hasonlóan az MX-M283N, MX-M363U, MX-M453U és az MX-M503U modellek konfigurálása, telepítése és üzemeltetése is rendkívül egyszerű. Több készülék irányítható egy távoli helyszínről, a konfigurációs beállítások átmásolhatók egyik készülékről a másikra, a működési állapot távolról is lekérdezhető, valamint a készülék automatikus figyelmeztetéseket küld e-mail-ben, ha hibaelhárításra van szükség.
Az új gépek olyan, a csúcskategóriás készülékekre jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Sharp OSA® (Nyitott Rendszerarchitektúra), amellyel külső fejlesztők olyan alkalmazásokat készíthetnek, amelyek automatizálják a mindennapos irodai feladatokat, de a készülékeket ellátták a bizalmas adatok védelmére kifejlesztett biztonsági funkciókkal is, így a készülék fel van vértezve az illetéktelen hozzáférési kísérletekkel szemben.

Környezettudatos tervezés

Amellett, hogy a berendezéseket ellátták egy energiatakarékos üzemmódot aktiváló gombbal, a készülék az iparágban egyedülállóan alacsony éjszakai energiafogyasztással rendelkezik, amely mindössze egyetlen watt (!) - ez éppen elegendő a faxok fogadásához. Az elődmodellekhez képest az új gépek több mint 48 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak működés közben. Mind a négy modellt ellátták az Energy Star tanúsítványával, de megfelelnek a legfrissebb, még szigorúbb Energy Star 1.1-es irányelveknek is, amelyek 2009 július 1-én léptek hatályba.

A Sharp Szuperzöld Stratégiája
A Sharp a környezetvédelmet globális környezeti stratégiája révén a vállalati kultúra szerves részévé tette. Amit mi Sharp Szuperzöld Stratégiának nevezünk, magában foglalja az energiatakarékos és energiatermelő termékek ökológiai szempontból fejlett üzemekben történő előállítását, a felelős újrahasznosítással együtt. A "környezetvédelmi szempontból fejlett vállalattá" válás útján cégünk egyik fő célja az, hogy jelentősen csökkentsük a direkt és indirekt széndioxid kibocsájtást mind tevékenységünk, mind pedig termékeink esetén. A Sharp a világ minden tájára érvényes környezetvédelmi irányelveket fogalmazott meg, amelyekhez igazodniuk kell valamennyi üzemünknek és termékünknek. Ezeket az irányelveket folyamatosan javítjuk, tökéletesítjük.
A Sharp környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységéről további információt a következő weboldalon talál:
http://www.sharp-world.com/corporate/eco/index.html

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény