FőoldalArchívumMegjelent a Konica Minolta új univerzális nyomtató drivere (UPD)
2009. augusztus 12., szerda ::

Megjelent a Konica Minolta új univerzális nyomtató drivere (UPD)

A Konica Minolta bejelentette legújabb egyedi nyomtató driverét, az univerzális nyomtató drivert (UPD), mely alkalmazható az összes olyan Konica Minolta és egyéb márkájú berendezéseken, melyek támogatják a PCL6 vagy PostScript nyomtatási nyelveket.Ez az eszköz tökéletes megoldást nyújt a hatékonyság növelésére minden egyes hálózatba integrált munkaterületen, legyen szó kis-, közép-, vagy nagyvállalkozásról


Az egyszerű felhasználói felülettel a Konica Minolta univerzális nyomtató meghajtója számos előnyt biztosít mind a rendszergazdák mind a felhasználók számára.

"Az Univerzális Nyomtató Driver (UPD) létrehozásával, az IT szakemberek számára jelentős mértékben lecsökkenthetők az adminisztrációs költségek és idő. A mai napig minden egyes eszközhöz külön kellett feltelepíteni a drivereket. Az UPD-vel azonban véget ér ez a hosszú installálási folyamat, továbbá nincs szükség a komplex funkciók tesztelésére sem, ugyanis a driver alapértékei minden egyes hálózatba integrált nyomtató esetében ugyanazok." - mondta Minoru Fukushima, a Konica Minolta Business Solutions Europe terméktervezési menedzsere.

Az IT adminisztrátoroknak nyújtott előnyökön kívül, a Konica Minolta UPD a felhasználóknak is számos pozitív tulajdonsággal bír. Az egyedi driver teljes mértékben eleget tesz a felhasználók igényeinek. Automatikus érzékeli a hálózatba kötött nyomtatókat, valamint kivetít egy listát, amiből a felhasználó kiválaszthatja, hogy melyik eszközt szeretné nyomtatásra használni. Mindezen felül az operátorok egyszerűen elvégezhetik az új multifunkciós eszközök és nyomtatók konfigurálását.

Az új Konica Minolta nyomtató driver fokozott kényelmet biztosít. Az általános kezelői felülete révén, a felhasználóknak ezentúl nem kell megtanulniuk a számos kezelő felület funkcióit és azok használatát a gördülékeny nyomtatási folyamat érdekében. A kezelői felület teljes funkcionalitást kínál, beleértve a rendezési, a finiselési és minőségi beállításokat is az előre installált nyomtatókhoz. Minden egyes alapfunkció mint például a papírméret és nyomtatás típus elérhető bármely eszközön, egyéb specifikus driver telepítése nélkül.

A Konica Minolta Univerzális Nyomtató Driverének kulcsfontosságú tulajdonságai közé tartozik továbbá egy specifikus keresési szűrő, amely lehetővé teszi a felhasználóknak az egyéb tulajdonságok szerinti keresést. Abban az esetben, ha az operátor kiváló minőségű, színes, A3-as duplex munkát szeretne kinyomtatni, nincs más dolga, mint egyszerűen kiválasztania a megfelelő attribútumokat - színes, A3, duplex - a keresési feltételek megadásánál. Ezt követően a szűrő kilistázza a keresési feltételeknek megegyező nyomtatókat. A keresési eredmény során számos fontosabb információ is a felhasználó tudomására kerül, mint például a nyomtatási sebesség vagy a nyomtató vagy MFP helye.

"A Konica Minolta UPD egyszerűbbé és tökéletesebbé teszi a munkafolyamatokat. A nyomtatási beállításokhoz biztosított a gyors hozzáférés. Az UPD nyomtató történetének kiválasztásával megnézhetők a legutóbb használt berendezések. Továbbá, a felhasználók számos egyszerű opció közül választhatnak, mint például a nyomtató driver automatikus csatlakozása a legutóbb használt nyomtatóhoz vagy éppen a nyomtató ikon készítése. Mindezek olyan független tulajdonságok, melyeket a felhasználó vagy kiválaszt, vagy sem. Ez az új eszköz maximális kontrollt és kényelmet biztosít a mindennapi nyomtatási munkafolyamatok során." - mondta Minoru Fukushima.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény